Makete

Peruzzi

Domaćin
Banovan
Poruka
4.066
Nisam primetio temu, a deluje mi da je ovde bolje mesto nego kod hobista.

Ima li ljudi koji se bave time?

Brodovi, tenkovi, podmonice, avioni, sta god...
Planiram da ozbiljno pocnem da pravim sve i svasta, mozda i rc varijante (ako nadjem jeftinu opremu i vezem asistenta), pa ajd da se udruzimo, pobrojimo, pokupim iskustva, kasnije menjamo utiske, igramo se u pesku :lol: , razmenjujemo linkove, slike, nacrte i tako.

Mozda i neki 'klub' da se napravi, ako ne drugacije onda u online formi (posto sam ogrezo u IT (mora se zivi od necega) ne bi mi bilo tesko da napravim neki fan-site sa forumom, oglasnim tablama i sta vec treba jos)

Prozivka!

Naravno da nas ima! Evo nekih mojih radova! slikano telefonm pa nije bas extra kvalitet

Prilozi

• 19082009122.jpg
    19082009122.jpg
    38,8 KB · Pregleda: 16
  • 19082009124.jpg
    19082009124.jpg
    34,4 KB · Pregleda: 18
Ima u Ulcinju jedan zastavnik ratne mornarice koji pravi jedrenjake,sam pravi sve modele uradio je Kolumbove jedrenjake,super su moram da vidim da mi posalje slike pa da ih postavim ovde inace izradjuje jedan model vise od pola godine.

Sith, lepa kolekcija. :ok:

Hvala hvala!! Ima toga jos al' nemam mesta gde da drzim... Inace evo nesto sto tek treba da pocnem da radim. Jedva sam ga nasao, al je sada stigao. Prelepa maketa odlicnog proizvodjaca. U pitanju je japanska Hasegawa, firma koja pravi stvarno odlicne makete.

Prilozi

• 02092009139.jpg
    02092009139.jpg
    59,6 KB · Pregleda: 8

Back