Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Pa JNA je bila vojske Velike Srbije (SFRJ),na cetvrtom mesto u Evropi po snazi![]()
I na tarabi piše .... pa ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa JNA je bila vojske Velike Srbije (SFRJ),na cetvrtom mesto u Evropi po snazi![]()
nisu ga oni tukli zato sto zna ili nezna neki jezik, vec zbog neceg drugogsta koga zabole za albance, mene bole to sta oni rade sa srbima. nego nesto razmisljam gde ste VI DUSEBRIZNICI kada se SRBI NEGDE MALTRETIRAJU
saberi se malo,pa napisi malo po srpski, da te razumemKoliko sam se upoznao sa materijalom nema ni tebe ni na jednom snimku.
Najviše obožavam vas što brinete za SrBstvo a mrzite kolegu Srbina u firmi ili komšiluku samo jer mu bolje ide.
Praxa je pokazala da su dušebriznici najglasniji dok ne postignu cilj - da rade za fotokopir mašinom u državne jasle.
ska probljemsaberi se malo,pa napisi malo po srpski, da te razumem
Koji konjusari?Ne vidim zasto je tebi smesno to sto vasa JNA je razbijena od neki konjusari.
JNA je bila vojska do 80 tih.85,86 posle je sve bilo turnime da kinisam......Pa JNA je bila vojske Velike Srbije (SFRJ),na cetvrtom mesto u Evropi po snazi![]()
I sada ovo istrazivanje ovog potomka srbskih kolonizatora je kao najneposredniji dokaz?I taj bi trebalo biti najrelevantniji?Ja sam tebi pisao koji su meni najrelevantniji dokazi.Do pred 25 godina ti dokazi su bili zivi.Upravo u tim krajevima koje su na slike koji sam video u ono istrazivanjee.Imao sam prilike da razgovaram sa njima.Njihovi dokazi nemaju blage veze sa ono sto prica ovaj istazitelj.Oni su pricale druge price. Sa ovakve nejneposrednije za svaki dogadjaj tute te mogu zakopati.Oni imaju dokaze bukvalno za svaki dogadjaj u tom vremenu.Eto ti pitaj ovog hana koji je na temi i uverices se.Ovaj Aco koji se naziva Han i koji je potomak Hana Asparuha a koji sebe smatra da je slovenskog porekla.Ovo je stara vest, idiotski postupak doticnih koje je javnost osudila..
Inace gomilu bljuvotina prema Makedoniji je isto idiotizam komentarisati..Inace o srpskoj kolonizaciji vardarske Makedoniji i njenoj pozadini i nameri ima toliko dokumenata da je izlisno pricati..Inace najbolji dokazi su oni "najneposredniji"..
Naisao sam nedavno na ovo svedocenje i video klip, stvarno interesantan, iako mi se cini da cika M. Meljanac,preteruje i opterecen je "predrasudama', ipak u mnogome odrazava realnost tog doba, kada govori o "stradanju srpskih kolonista u Makedoniji", prateci ga moze se jasno dobiti "slika" o etnickoj realnosti u tadasnjoj "juznoj Srbiji" izmegu dva rata...
Nepoznavanje i neupucenost voditelja u ovoj temi je grotesktno...
ima i na kosovu albanaca koje potplaceni albanski nacionalisti ne zele da vide. To su sve gradjani Srbije i Srbija bi morala da im pruzi zastitu od albanskih ubica i kriminlaca koji ne terorisu samo srbe vec i njih, albance.Sad bih ja pitao:
1) šta da radimo sa Albancima koje zemljaci ne žele da vide na Kosovu? A žive i rade u Srbiji i vrlo su revnosni u plaćanju dažbina
2) znate li da ima Albanaca ili Albanki ovde po Beogradu a da ni reč albanskog ne znaju? Kao što ni naš Steven (za familiju Stevan) ne zna srBski?
Slovenci.Koji konjusari?
Ti izgleda uopste ne shvatas poentu posta...I sam sam naveo da iz njegove price ,politicke I istorijsko pristrasne I opterecene predrasudama, " moze se se dobiti slika o "etnickoj realnosti" u vardarskoj Makedoniji tog doba..a covek naravno iz svog ugla tera svoju istorijsku pricu, koju sam svojom kontradiktornoscu I ne zeleci pobija..mislim oko poima" vardarska Srbija" I sl. jbt..Ovo svedocenje je zato veoma interesantno iz tog ugla, a ne o "opravdanosti" kolonizacije koja je I onako dozivela fijasko I samo antagonizirala Makedonce o cemu svedoce I "nejneposredniji" izvori iz tog vremena..I sada ovo istrazivanje ovog potomka srbskih kolonizatora je kao najneposredniji dokaz?I taj bi trebalo biti najrelevantniji?Ja sam tebi pisao koji su meni najrelevantniji dokazi.Do pred 25 godina ti dokazi su bili zivi.Upravo u tim krajevima koje su na slike koji sam video u ono istrazivanjee.Imao sam prilike da razgovaram sa njima.Njihovi dokazi nemaju blage veze sa ono sto prica ovaj istazitelj.Oni su pricale druge price. Sa ovakve nejneposrednije za svaki dogadjaj tute te mogu zakopati.Oni imaju dokaze bukvalno za svaki dogadjaj u tom vremenu.Eto ti pitaj ovog hana koji je na temi i uverices se.Ovaj Aco koji se naziva Han i koji je potomak Hana Asparuha a koji sebe smatra da je slovenskog porekla.
Znaci niko ko je istrazivao nije spomenuo da ima mnozinsko stanovnistvo koje je nazivano kao domorodno i njima je podeljeno samo 30-35% od ukupnog korisnog zemlista.Vec svako prica o teskom zivotu pazi "srpskih kolonizatora".
Znaci Slovenci su razbili JNA......E jbg svasta.Slovenci.
Onda ne vidim razloga zasto si ga uopce postirao.Mozda stvarno nisam svatio poentu ali ti pricas kako taj cica prica dosta realno o patnjama srpskih kolonijalistima.I opet ne razumem zasto su patili?Znam da je neko patio ali......Ti izgleda uopste ne shvatas poentu posta...I sam sam naveo da iz njegove price ,politicke I istorijsko pristrasne I opterecene predrasudama, " moze se se dobiti slika o "etnickoj realnosti" u vardarskoj Makedoniji tog doba..a covek naravno iz svog ugla tera svoju istorijsku pricu, koju sam svojom kontradiktornoscu I ne zeleci pobija..mislim oko poima" vardarska Srbija" I sl. jbt..Ovo svedocenje je zato veoma interesantno iz tog ugla, a ne o "opravdanosti" kolonizacije koja je I onako dozivela fijasko I samo antagonizirala Makedonce o cemu svedoce I "nejneposredniji" izvori iz tog vremena..
Ovo o meni?Ма пусти провокатора...
Да се сретнемо у стварном животу ћутао би као п.И.зда...
Ако не, онда би бежао колико га ноге носе...
Ja srbomani kao sto si ti nabijam na qurac.Преварио сам се.
Ти би добио батине, преспавао, па сутра рекао АЈЈЈЈ!!!
Глуп си као Мујо, Хасо и међед из вица заједно.
Ако не разумијеш, имаш Гугл трансЉејт.