збуњен
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
A gde su tu Bugari?
Jedna trecina Makedonije vec ima Bugarsko drzavljanstvo!
Ima, zbog siromastva, kad beda zakuca na vrata, patriotizam izlece kroz prozor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde su tu Bugari?
Jedna trecina Makedonije vec ima Bugarsko drzavljanstvo!
Ma nije vazno dali neko priznao drzavu ili ne. Drzava je ona gde ima standard i blagostanje, sve drugo je prazna imenica
А где си то чуо?Од пријателја сладоледџију?Ево Сад ми је јасно зашто не знаш шта је жута куча.

Ma nije vazno dali neko priznao drzavu ili ne.
.Sad malo pričaš sam sa sobom, citiraš sebe, tj, svoje klonove.
![]()

Kosovo je nezavisno.
Kosovo je kidnapovano od srba, to je jedina istina
Pa rekao si da priznanja nisu važna.АРИВИДЕРЧИ БЕЈБЕ
Sad malo pričaš sam sa sobom, citiraš sebe, tj, svoje klonove.
![]()

Jel? Nisam znaoPa rekao si da priznanja nisu važna.
A ti si još jedan Makedonac ili???
Odakle smao ispadate da mi je znati?!
Ti neki *****?

Tipicno siptarsko ponasanje![]()
Jel? Nisam znaoPa rekao si da priznanja nisu važna.
A ti si još jedan Makedonac ili???
Odakle smao ispadate da mi je znati?!
Ti neki *****?

još jedan jeftin argument... boooring...
Ucenje znaci znanje, nisi pokaz'o nikakvo znanje, samo nekulturu.
morachu da vas razocharam, izgleda vechinu ovde - rat izmedzhu albanaca i makedonaca neche biti. sve drugo je mozhda moguche ali to ne.
problem je samo u tome shto se makedonija trenutno marginalizuje i izopshtava iz svih procesa zbog gluposti oko imena. rekao bih josh da je to gubljenje vremena problem svih u makedoniji.
) i na veliko nezadovoljstvo nase severne "brace" koja nam vec 20 godina prizeljkuju samo rat, krvoprolice i sve najcrnje. No, kako su sejali, tako im i rodilo, i tek ce im radjatiI taj problem ce uskoro biti resen. Najpre sledi ukidanje shengen viza , pa potom kompromis oko imena Drzave, te ubrzani proces integracije u EU, na opste zadovoljstvo svih njenih zitelja ( osim srba) i na veliko nezadovoljstvo nase severne "brace" koja nam vec 20 godina prizeljkuju samo rat, krvoprolice i sve najcrnje. No, kako su sejali, tako im i rodilo, i tek ce im radjati
![]()

.