Македонијa „мирише” на 2001

Ovde u Makedoniji kako-tako , bar demokratija vllada vise nego u nekim bivsim Republikama , nacionalne odnose nisu na prvom mestu .., Koliko god vi pisete za Albanaca ( jer sam sam Albanac iz MK ) u MK , ja toliko vam mogu odgavarati da nema medju etnicki problema .... Sitnih problema ima svuda , i to je normalno u savkoj Drzavi ... Nekih od vas vide MK drugcije , zato sto se nekome tako svidja..

Albanci su bili marginalizovani i izlozeni diskriminaciji u ex-Yu to je cinjenica, sada je vreme da se ta slika promeni...

mislis shiptari?

kakvoj bre diskriminaciji?? zar vam nije copavi majmun licno kumovao za svako deseto dete (znaci nekima i po 2-3 puta)??

samo vi nervirajte sve narode oko sebe , ne dao vam Bog dva meseca bez americkog nadgledanja, zakrcicete smrdljivim telesima citava Otrantska vrata

mislis shiptari?

kakvoj bre diskriminaciji?? zar vam nije copavi majmun licno kumovao za svako deseto dete (znaci nekima i po 2-3 puta)??

samo vi nervirajte sve narode oko sebe , ne dao vam Bog dva meseca bez americkog nadgledanja, zakrcicete smrdljivim telesima citava Otrantska vrata

Ma ja vam kazem da siptarska buducnost nije svetla. To je proverena informacija.

Grci im ne priznaju ime, Bugari naciu, Srbi crkvu....Makedonci treba dobro da razmisle pre svega na drugu svoju polovinu koja tu zivi...
Нико им у окружењу не признаје нацију, а цркву им не признаје ни једна Православна црква- ни српска, ни грчка, а ни руска. Можда их признају *********...

Ako je tako, sta im sad fali ? Ako se ja pitam oni su nepriijatelji makedonije

Kako mogu biti neprijatelji u zemlji u kojoj su konstitutivan narod?
Problem je u tome što neke makedonske snage hoće da Makedonija bude samo za Makedonce.

U Makedoniji je na vlasti klero-rasistička nacistička stranka, koja čak tvrdi (to im je zvanična politika) da su Makedonci rasa i da su Albanci zapravo Makedonci.

Kako mogu biti neprijatelji u zemlji u kojoj su konstitutivan narod?
Problem je u tome što neke makedonske snage hoće da Makedonija bude samo za Makedonce.

U Makedoniji je na vlasti klero-rasistička nacistička stranka, koja čak tvrdi (to im je zvanična politika) da su Makedonci rasa i da su Albanci zapravo Makedonci.

:dontunderstand: ...zao mi je ali tebi neki zlonameran siptar pricao strasne price pred spavanje...od malenih nogu uce vas da mrzite pravoslavne, nema veze sto su makedonci

Нико им у окружењу не признаје нацију, а цркву им не признаје ни једна Православна црква- ни српска, ни грчка, а ни руска. Можда их признају *********...

У окруженју да.Али 2/3света нас је признао под уставним именом.И шта има да се расправлја о томе.И САД и Русија и Кина и све значајне земје.,а што је најважније Срби су нас признали:rtfm:И то као МАКЕДОНИЈА.:super:Грци могу да лају до миле волје.:hahaha:

Ti ćeš da mi kažeš.
Mene Makedonija ne zanima, mene zanimaju Albanci. Jer se njihova prava krše.

Zato i ne znas gde je Makedonija, ti nemas svoje misljenje i nemas pojma o cemu pricas. Kad bi dos'o u Makedoniju vidio bi cija prava se krse i da to nisu siptarska. Kad bi vidio kako zive siptari i koja gospoda su postala znao bi kolko ne znas

У окруженју да.Али 2/3света нас је признао под уставним именом.И шта има да се расправлја о томе.И САД и Русија и Кина и све значајне земје.,а што је најважније Срби су нас признали:rtfm:И то као МАКЕДОНИЈА.:super:Грци могу да лају до миле волје.:hahaha:

da li postoji lista drzhava koje priznaju ili ne priznaju makedoniju pod tim imenom? ili samo broj ako ne postoji lista?

Ti ćeš da mi kažeš.
Mene Makedonija ne zanima, mene zanimaju Albanci. Jer se njihova prava krše.

А где си то чуо?Од пријателја сладоледџију?:hahaha:Ево
Ovde u Makedoniji kako-tako , bar demokratija vllada vise nego u nekim bivsim Republikama , nacionalne odnose nisu na prvom mestu .., Koliko god vi pisete za Albanaca ( jer sam sam Albanac iz MK ) u MK , ja toliko vam mogu odgavarati da nema medju etnicki problema .... Sitnih problema ima svuda , i to je normalno u savkoj Drzavi ... Nekih od vas vide MK drugcije , zato sto se nekome tako svidja..
Сад ми је јасно зашто не знаш шта је жута куча.

Back