Македонијa „мирише” на 2001

Zalutao sam da kažem da 99% Srba Makedonija ne zanima i da Srbija ima svoje probleme.

Dosadni ste više sa temama o Makedoniji, Bosni i Hrvatskoj.

Ама веч сам ти реко иди из теме немораш вреџати све што није Српско.Сваки на тему долази сам.Нико га не зове.И мене нити је неко позвао на форуму па ето ту сам.

Ajde ajde, ako već marginalizujete i maltretirate Albance (lično sam se uverio u to), ne moraš još i ovde da ih zezaš.

Жута куча није зезанје шта ти је.А како то ми малтретирамо Албанце и како си се ти уверио у томе?На овом форуму свашта се прича ипак није тако лоше код нас.Није баш тако како се пише.

Жута куча није зезанје шта ти је.А како то ми малтретирамо Албанце и како си се ти уверио у томе?На овом форуму свашта се прича ипак није тако лоше код нас.Није баш тако како се пише.

Šta ti je to žuta kuča?

Pričao mi je Albanac iz Ohrida, koji u mom gradu drži sladoledžinicu.

Makedonci su ga stalno maltretirali, na poslu verbalno, kroz celu osnovnu i srednju školu je trpeo batinanje, samo zato što je Albanac.

Ja bih pre rekao da su Makedonci zapravo slovenizovani Albanci. Pogledajte makedonske face, pogledajte kako izgledaju, imaju tipičnu albansku facu.
Mislim da je najbolje da se Makedonija propoji Albaniji, iovako je to isti narod

:lol:

:hahaha:Фаце су нам исте јер смо брача по веру.Говорим теби.Нас спаја вера човече.Мене и тебе.И немој се радовати када пукне јер када се уривају православне храмове болечете до кости па било храм био Српски било Македонски.А и добро ти је неко реко Када мечка заигра у комшилуку чекај је и у твом дворишту.

:hahaha:Фаце су нам исте јер смо брача по веру.

Jel ti znaš o čemu pričaš? Ja sam Srbin, ti si Makedonac. Ja sam rekao da Makedonci i Albanci imaju iste face, jer ste vi isti narod.

Говорим теби.Нас спаја вера човече.Мене и тебе.И немој се радовати када пукне јер када се уривају православне храмове болечете до кости па било храм био Српски било Македонски.А и добро ти је неко реко Када мечка заигра у комшилуку чекај је и у твом дворишту.

A šta ako sam ja ateista?

Šta ti je to žuta kuča?

Pričao mi je Albanac iz Ohrida, koji u mom gradu drži sladoledžinicu.

Makedonci su ga stalno maltretirali, na poslu verbalno, kroz celu osnovnu i srednju školu je trpeo batinanje, samo zato što je Albanac.

И ти по томе си заклјучио да су Албанци маргинализирани?Шта да радим .....ај смијат чу се:hahaha::hahaha:

Jel ti znaš o čemu pričaš? Ja sam Srbin, ti si Makedonac. Ja sam rekao da Makedonci i Albanci imaju iste face, jer ste vi isti narod.

A šta ako sam ja ateista?

Можеш бити шта хочеш али провокације ти нису у реду, али због мојих пријателја Срба на форуму и због часних и реалних Срба ја нечу пасти на твоје ниво.Ја не вреџам Србе.

Можеш бити шта хочеш али провокације ти нису у реду, али због мојих пријателја Срба на форуму и због часних и реалних Срба ја нечу пасти на твоје ниво.Ја не вреџам Србе.

Super :lol:

A kakav je to moj nivo i koga sam ja to vređao?
Tebe sam uvredio time što sam ti rekao da maltretirate Albance?
:super:
Mene zabole qurac šta si ti i zabole me qurac za Makedoniju. Što se mene tiče, možete da dubite na trepavicama.

morachu da vas razocharam, izgleda vechinu ovde - rat izmedzhu albanaca i makedonaca neche biti. sve drugo je mozhda moguche ali to ne.

problem je samo u tome shto se makedonija trenutno marginalizuje i izopshtava iz svih procesa zbog gluposti oko imena. rekao bih josh da je to gubljenje vremena problem svih u makedoniji.

morachu da vas razocharam, izgleda vechinu ovde - rat izmedzhu albanaca i makedonaca neche biti. sve drugo je mozhda moguche ali to ne.

problem je samo u tome shto se makedonija trenutno marginalizuje i izopshtava iz svih procesa zbog gluposti oko imena. rekao bih josh da je to gubljenje vremena problem svih u makedoniji.

Е а како да схвате то ови који су јаки само на форумима и који форуме користе како би испразнили негативну енергију.Шта чеш ПОРАСТОШЕ ПИЛЦИ ПОЈЕБАШЕ КОКОШИ.

Ej dijasporan,cuo sam da ove tvoje saplemenike (sa radnim dozvolama) u Engleskoj sama drzava placa da...nista ne rade. Pogotovu u prehrambenoj industriji.Rezonuju ljudi,bolje da ove placamo da mi ne truju narod,nego da posle tri put vise trosimo na lecenje.:hahaha:

Jes tvoji sve intelektualna elita na Oxford-u i Sauthempton-u :hahaha1:

Poslednja izmena:
Aha, to što me ne zanima političko stanje u susednoj državi je, po tebi, pokazatelj mog nivoa.
:hahaha1:

Kako ne shvataš da me tvoja zemlja ne zanima, kao i 99% forumaša ovde?

Šta ti očekuješ, da mi ovde uzmemo puške i idemo da proterujemo Albance iz Makedonije :hahaha1:?!

:hahaha:Ма реко сам ти ако те није интересовало ти би одавно напустио ову тему.А шта?Ти се расправлјаш овде ко некога да га заболе к...зато јер тебе боли ....к за Македонију.И не очекујем од такве као ти да узму пушке па да протерају Албанце јер за то нема потребе.И ја бих реко да је обратно 99% за ралних Срба и 1% на такве као ти који не занима Македонија а ипак ......

Ahm...cek i ja da procistim grlo...e pa vako : Makedonci, oni pravoslavni su jadna vecina potlaceni od svugde. Oni imaju mnogu siptara koji ih mrze i plus Amera na njihovoj strani, zatim grci ih mrze, pa i bugari, jer svi oni imaju kao pravo na Makedoniju i mnogo im smeta sto uopste postoji i rade na tome da je dezintegrisu. Srbi ih posebno ne vole zbog Kosova, ali Makedonci ( kad kazem Makedonci, mislim na pravoslavne, siptari nisu makedonci ) nemaju kud jer bi bili izlozeni sankcijama i bili bi bomabrdovani. Sta mogu drugo da urade makedonci sa 2 000 000 stanovnika, od kojih 25% su siptari koji svakodnevno rovare i unisatavaju Makedoniju ( inace samo Beograd je sa 2 000 000 stanovnika, a mozda i vise) . Nije tacno da su siptari brojno najveca manjina, srbi su. Srbi nemaju lobi u makedoniju i nisu simpaticni Amerima ali bar su u zajednicu putem brakova sa pravoslavnim makedoncima jer ih vera spaja. Nijedan Makedonac nije proganjao Srba u Makedoniji, to je presutni fakat koji ne odgovara siptarima koji bi svakoga proganjali pa i sami sebe, kao i Bugarofilima koji rade za Bugarsku. Zakljucak je da Makedonci i Srbi su previse nemocni da bilo sta promene t.j. siptarsku invaziju koja ima iza sebe siptarsku mafiju i Amere.Makednoci zive od milostinje koja im udeli Amerika.
Makedonci su u grcu da bilo sta sacuvaju i sad se pozivaju na anticko poreklo sto grcima jako smeta ali kako znamo o grcima njima svako smeta i stalno su sa nekim u sukobu i ne bih ponadalje raspravljao o njima.

Back