- Poruka
- 2.269
Trebalo bi da se ta mizerija od države zove Vardarija - i problem rešen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoplje -- Makedonci su gotovo saglasni u mišljenju da zemlja ne treba da uđe u Evropsku uniju i NATO po cenu ustavnog imena, pokazalo je istraživanje Balkan monitora.
Prema toj anketi, 69 odsto makedonskih Albanaca smatra da Makedonija treba da pristupi EU i NATO čak i ako to znači gubitak ili promenu zvaničnog naziva zemlje, dok je takvog mišljenja samo tri odsto pripadnika većinskog, makedonskog stanovništva.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=18&nav_category=167&nav_id=345521
Eto ti Makedonci umesto da se ugledaju na Srbe koji teritorije poklanjaju samo da bi u EU usli i svega su spremni da s eodreknu oni nece zbog pisljivog imena da popuste.Pa nikada tako nece u EU
Ja garantujem da bi u Srbiji sutra promenili ime samo ako EU zatrazi.
Od kad je Makedonija proglasila nezavisnost '92 godine, al se intenziviralo u zadnjih godinu-dve.boteje, nemam pojma da se to dešava. od kad to? i šta predlažu kao alternativu, ako uopšte predlažu ili je bilo samo ne može takvo ime države?
Skopska Bulgarija,najbolje za njih
Pravo reci, mene je i sramota tog fasistickog i sovinistiskog imena. Paz' molim te, Srbija. Kako takvo ime moze da utice na gradjane nesrpske nacionalnosti i njihovo psihofizicko stanje bolje i da ne kazem.
"Srbija" bi trebala da dobije neko lepo i neutralno ime, recimo Centralnobalkanska Republika. Moze i Gradjanija, doduse, ili Evropija, cime bi najbolje iskazali nase teznje, ceznje, a bogami i tradicije.