Istocni Vetar
Domaćin
- Poruka
- 4.571
[YOUTUBE]6Fg46ck_-Xc[/YOUTUBE
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Македонски емигранти у Русија, во 1754 формирали своj полк и сви македонци се декраришу како припадци на МАКЕДОНСКА НАЦИЈА.
![]()
Поред поља где се уписује НАЦИОНАЛНОСТ ОВИ ЉУДИ СУ ПИСАЛИ МАКЕДОНАЦ
Баш ме занима шта че речи на ово сада бугарофили и љубитељи грка на ово.
Леонтија, Јаманди Јанаки, Тома, Никодим, Георги, Христофор, Семена (Симена), Матвеј, Димитри, Костантин, Стелан, Василеи, Теодор,......
Све чиста изворна македонска имена, МАЛО РУСИФИЦИРАНА.
Који су били ови Македонци - више информација у књизи “Македонскиот полк во Украјина”, Скопље 1985 г. Александар Маткоски (Alexandru M’tku).
Bacanje kamena s' ramena.![]()
Sandanski,
Evo na čistom srpskom jeziku. Ako ne ide, onda ću se potruditi da napišem na makedonskom ili engleskom.
Molim te pojasni šta predstavlja ovaj spomenik?
Zašto i na koga baca ovaj veliki kamen i zašto mu sunce sije iz guzice (šupčeta)?
Ja mislim da nisu gluposti ako nekoga pitam, da objasni značenje nekog umetničkog dela.
Sve su ovo hriscanaska imena a ima ih kod svih hriscanskih pravoslavaca,vecina je grckog porekla.
Niko ne spori da su Makedonci postojali ili da postoje osporavamo cinjenicu da ste samo vi njihovi naslednici ili potmci
Леонтија, Јаманди Јанаки, Тома, Никодим, Георги, Христофор, Семена (Симена), Матвеј, Димитри, Костантин, Стелан, Василеи, Теодор,......
Све чиста изворна македонска имена, МАЛО РУСИФИЦИРАНА.
.
Частим пиво да ми најдеш једног са македонизираним презименом на СКИ. А што се тиче имена, сва су Цинцарска.
Ма да,ови људи су Кинези него их је неко зајебо да напишу да су Мкаедонци.
Ма плачи Лександре...само ти и то остаје.
Нећу да плачем, питај Цинцаре да ли се представљају као Македони или не, у Македонији има две врсте Македонаца, једни од њих нису прави. Јел да им забранимо да се представљају тако?
Скачеш себи у уста, овде Власи и Словени могу да буду Македонци, а у Грчкој не дозвољаваш да Власи и Словени буду Грци, него их раздвајаш од Грка. Власи и Грци су једнородни, само што су Власи примили латински језик током Византије, а нарочито током школовања по школама које им је отворила Румунија по Македонији, Грчкој, Албанији и Бугарској.Један мој братучед је пола Влах,да Македонац је.
Само што ти тврдиш да су сви цинцари?! Само да би оспорио Македонце.Која небулоза
Скачеш себи у уста, овде Власи и Словени могу да буду Македонци, а у Грчкој не дозвољаваш да Власи и Словени буду Грци,
Частим пиво да ми најдеш једног са македонизираним презименом на СКИ. А што се тиче имена, сва су Цинцарска.
Dokle dodjoste, ljudi!?... sunce sije iz šupčeta, jer ima guzicu čistu.