Majstor i Margarita

• Začetnik teme Začetnik teme Jarac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty:
Jarac:
Betty:
Jarac:
Ne znash osobu koja je ne voli? Cudno, koliko ja znam retke su osobe kojima se svidja, i koji mogu da shvate ovo delo, ali sta znam ja... Sta mislite o funkciji djavola u romanu?

Eto, i to može biti probni balon za Qvalitet mentalnog sklopa pojedinca

Znači, ne vole je (prema mojim saznanjima i iz iskustva)
-vernici SPC
- popovi
- blagočestive djeve i ostale udavače
- vadikali
- ljotićevci
- obrazaši
- četnici
i ljudi bez mašte.

(al sam odrezala) :D

I ja sam vernik pa nemam nikakav problem sa ovim romanom, cak naprotiv. A za ostalo se vise-manje slazem.

ti si onda prosvećeni vernik, respect! :D

Nevevevrica - o, da, Beti nažalost poznaje sile mraka....Obrazaši i ljotićevci studirali sa mnom. /neki/

Sviđa mi se da to ipak bude samo babaroga. :D Kd ne bi funkcionislai po Filol.fakultetu, bilo bi ok.

To što, naizgled funkcioniše, je skup egzibicionista, koji nemaju pojma, kao prvo i primarno, o nacionalnoj istoriji. Dakle, čist egzibicionizam, znam jer sam iste upoznao. Čista mimikrija, ali mi je smešno, da takvi plaše malu decu. Taman su organozovani poput Žena u crnom... Mislim, mogao je Bokan, u nekom vremenu da se razvije lepo, da sam nije bio egzibicionista... Dakle, ne postoji :!: Ja bih prvi znao.
Što se tiče Filološkog, jedino je bilo Ok. kada je u Sali heroja :lol: gostovao Atanasije. Svi ti ljudi okolo su izdanak istog, genetskog komunističkog koda. Angažuju se po potrebi. Jednakost sa Biser&Co. Čast pojedincima. Oni su samosvojni :wink:

Back