- Poruka
- 5.431
Iron Lord:Mislio sam da je pametnije odvesti decu u zoo vrt sa kako reče "smrdljivim životinjama" nego u mirišljavi Mek sa hemikalijama koje se stavljaju kao arome sa kojim se postiže neka vrsta "privlačnosti ka njihovom obroku". E sad, kad jednog lava staviš na 20m naravno da će da smrdi. Nilski konj ne može ni bombicu da napravi u onom bazenu.
Tu se slazem. Ali to je vise do dece.Recimo klinka od moje sestre koja ima 11 godina trazi da je vode u mek a takvi su svi klinci.Mada bi moj zet pre neki rostilj obrnuo ali eto da udovoljis detetu pa ga vodis da jede plastiku.Sta da se radi.Takve su ove novije generacije.
A sto se tice guzve u bazenu Nilskog konja i u ostalim kavezima tu nije problem do toga da li zoo-vrt ima para ili ne vec do toga da je on skucen na malom prostoru.Vuk Bojovic je predlagao prosirenje istog tako sto bi se izmestile one bezopasne zivotinje na ratno ostrvo i napravila zicara sa Kalisa do ostrva ,a takodje se nesto i Ada Ciganlija spominjala ali to nije do njega vec do gradskih vlasti da to dozvole.Do tada on pokusava na ono malo prostora da napravi najbolje moguce uslove./