Majku vam pedofilsku

W.A.S.P.:
Koliko cesto sretnete neku klinku koja je sa likom koji je stariji od nje da skoro moze cale da joj bude.Govorim o devojkama izmedju 14 i 17 godina.Za ovo godiste se lepe likovi od po skoro 30 godina..Koji im je ****,sta ne mogu da nadju cicu svojih godina?Ili su se primili na fazon najbolje je pice dok joj dlaka nice?Ovakve likove bi majke mi razbio od batina, dodju tu da j*bu decu, covece, a i te klinke mi nisu jasne, jel im mozda fora da ih k*ra neko ko moze cale da im bude...sta vi mislite o ovome?

Nije sve onako kako moze da izgleda nekom posmatracu sa strane. Evo ja sam se sa 16 god. smuvala sa deckom od 25. To je tad bila uzasna razlika, ali mi smo ostali u vezi punih 7 godina i ziveli zajedno godinama. On me je tako voleo,mazio i pazio, i sve vreme postovao moje godine, kako ne verujem da bi mogao neko od 16.
Medjutim ta prica se ipak zavrsila, ali moj ukus za starije frajere se nije promenio. Moj sadasnji je 19 godina stariji od mene! I ma kako to nekima izgledalo ja nemam ni najmanji problem sa njegovim godinama, on je sve ono sto sam oduvek trazila.
Ljubav ne zna za godine. I ne bira ni mesto ni vreme.

Sa 14 godina nisam imala pojma čime želim da se bavim u životu (na stranu što i dalje nemam), kamoli da imam razuma da znam šta je veza i kako se u njoj ponašati.
Godinska razlika nije problem, ali dete je dete.
16 godina je neki prelaz u zrelosti, po mom mišljenju, za devojke, i ja mogu da razumem da one potraže starijeg muškarca, ali da neko od 30 dozvoli sebi da "juri" decu po osnovnoj školi, to je za zatvor.

Da ja imam toliko para koliko treba da mi ta klinka od 15 dudla kitu i ja bi platio to dudlanje. ***** je *****. I nije kriv taj lik, on covek ima gomilu love nego su krive mame tih klinki koje su ih ucile da treba cim vide eure da se bace na kolena ili rasire noge.

W.A.S.P.:
Koliko cesto sretnete neku klinku koja je sa likom koji je stariji od nje da skoro moze cale da joj bude.Govorim o devojkama izmedju 14 i 17 godina.Za ovo godiste se lepe likovi od po skoro 30 godina..Koji im je ****,sta ne mogu da nadju cicu svojih godina?Ili su se primili na fazon najbolje je pice dok joj dlaka nice?Ovakve likove bi majke mi razbio od batina, dodju tu da j*bu decu, covece, a i te klinke mi nisu jasne, jel im mozda fora da ih k*ra neko ko moze cale da im bude...sta vi mislite o ovome?

Slazem se. Zato sam ja otiso u punkere. Tamo nemas sponzorusa.

Back