Majkl Kejn se povlači sa glumačke scene

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
327.300
Majkl_Kejn,_EPA_567x620.jpg


Glumac Majkl Kejn potvrdio je da se povlači iz glume u 90. godini, i privodi kraju svoju blistavu karijeru u kojoj je osvojio dva Oskara. Kako je naveo u poslednje vreme često je govorio o svom povlačenju, ali je uvek bio u iskušenju da se vrati na scenu. Majkl Kejn završava karijeru dugu sedam decenija, napominje da želi da bude na visokom nivou nakon svoje poslednje uloge u Velikom bekstvu.

„Imao sam sliku na kojoj igram glavnu ulogu i dobijam neverovatne kritike. Šta treba da uradim da bih pobedio taj osećaj. Manje uloga ću dobijati u starosti, pa je vreme da se povučem, jer mogu da glumim samo devedesetogodišnjake", istakao je Majkl Kejn.
U filmu Veliko bekstvo, glumio je sa Glendom Džekson. Naveo je da se sa njom, koja je bila laburistički poslanik dugi niz godina, nije družio van rada na filmu, zbog različitih političkih ubeđenja.
"Glasao sam za Tonija Blera, jer sam ipak radnička klasa, i mislio sam da će on uraditi nešto za radničku klasu", rekao je britanski glumac. Najavio je da bi trebalo sledećeg meseca da objavi roman, pod nazivom "Smrtonosna igra".
link
 
googl i wikipedija su cudo

Majkl Kejn je dvostruki dobitnik Oskara, u kategoriji najbolje sporedne muške uloge 1987 (Hana i njene sestre), i 2000 (Kućna pravila)
Zato i nisam znala za koje je filmove dobio Oskara jer nije za glavnu mušku ulogu vec sporednu ali ok..Oskar je Oskar :)
 
Nije cilj teme, valjda, da se omalovaži rad i vrednost tog glumca?
Pojavio se u 160 filomova respektivno. Bio je odličan svuda. Zaslužio je svoje Oskare i druge brojne nagrade.
Otkud sad to da samo jer ne znamo-imamo pravo nekog da omalovažavamo???
Molim vas, nećemo valjda od sad uvek tako!
Pogledajte prilog 1428436
Ne vidim omalovažavanje ako sam ja ili neko drugi rekao da nam se taj glumac ne svidja mogao je da snimi i 1600 filmova
ne mora da se svima svidja ,a da je vreme da se povuce i ode u penziju sa 90 godina jeste..to je trebao odavno da uradi
 

Back
Top