Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
У којој је сад. Читаш ли ко шта пише или трчиш пред руду увек.Биће у оној која освоји власт на изборима. Све једно је ко.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У којој је сад. Читаш ли ко шта пише или трчиш пред руду увек.Биће у оној која освоји власт на изборима. Све једно је ко.
To nije naročito smešno, umeš ti i bolje da nas razveseliš.
Објашљавам ти како "власт" функционише, ти си се ограничио на небитне ствари. Они који су заграбили мењају дресове, није битно име партије која је тренутно на власти. Разумеш?У којој је сад. Читаш ли ко шта пише или трчиш пред руду увек.
Ta moja prijateljica se odmah obukla kada je saznala za to i otišla kod njega i rekla mu: “Ne diraj mi dete, evo ja ću spavati sa tobom, nju mi ne maltretiraj.”
Ово је заиста измишљена прича , уопште нема реалности у овоме ..ко би то урадио , нико жив ..
Болесник, али послушник режима. То га штити.Ако су истинити наводи о идиотизмима овог Јутке - треба га осудити на 100 година робије...........
Па нису ваљда толико полудели........ грознооооооо...........Болесник, али послушник режима. То га штити.
Јесу. А он је послушник СВИХ режима. Ту смо где смо. Ћутали смо ко нас **** заслужили смо.Па нису ваљда толико полудели........ грознооооооо...........
Obično umlate, pa ispadne da nije tačno.Imaju li ta deca oceve da umlate ga ako je to tacno.
Де не би, свиња је то.Mene kopka dal' bi on legao sa Vjericom Radetom.