Majke molile Jutku da spava sa njima, da im ne dira ćerke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

al bundy

Legenda
Poruka
64.033

milutin-jelicic-jutka-foto-N1-725x408.jpg

Foto: N1; Milutin Jeličić Jutka

Dragan Vidojević, predsednik opštinskog odbora i fudbalskog kluba u Brusu, za Nova.rs tvrdi da mu je Milica Jeličić, ćerka Milutina Jeličića Jutke, koji je optužen za seksualno uznemiravanje bivše saradnice Marije Lukić, slala poruke u kojima mu preti batinama i psuje ga.
Dragan Vidojević, Foto: Privatna arhiva
Od Dragana Vidojevića smo dobili printskrin pretećih poruka koje su mu stigle sa profila koji se zove Milica Jeličić.

“Bio je predsednik opštine i narodni poslanik i šta god da je neko od njega tražio on je za uzvrat tražio ili novac ili neke druge usluge. Tačnije, primoravao je žene da legnu sa njim. Ima mnogo slučajeva za koje ja znam, a nekoliko puta sam čak bio prisutan gde mi se zgadio život”, kaže Vidojević.
Potom je prepričao situaciju u kojoj je jedna maloletnica otišla u krevet sa Jutkom kako više ne bi imala jedinicu iz matematike.
“Recimo, jedna situacija u njegovom lokalu, u piceriji “Hani”, sa direktorkom jedne škole je imao razgovor da jednoj devojčici popravi keca iz matematike. Kao, on će to sredi. Posle sam video tu istu maloletnicu kako odlazi sa njim na sprat. Takođe, jedna prijateljica mi je rekla da je slala svoje dete da mu pomogne nešto u kancelariji, a kada je devojčica stigla, on joj je tražio da spava s njim. Ta moja prijateljica se odmah obukla kada je saznala za to i otišla kod njega i rekla mu: “Ne diraj mi dete, evo ja ću spavati sa tobom, nju mi ne maltretiraj.”

https://nova.rs/hronika/majke-molile-jutku-da-spava-sa-njima-da-im-ne-dira-cerke/

Užasi promiskuiteta ,jel ima neka devijacija da je preskočila Svinjsku huntu ?

Raspad sistema :). Tako to ide kada se postane moderan i odbaci Bog i njegove zapovesti.
Toga je uvijek bilo. Sistem je uvijek zmirio na oba oka povodom toga a trebalo je sjeci mooda i lomiti glave.

Prije par godina kad sam bio u Srbiji, starcine sa zenom, djecom, unucima - vodaju maloljetnice, koje jos nijesu se razvile fizicki.

milutin-jelicic-jutka-foto-N1-725x408.jpg

Foto: N1; Milutin Jeličić Jutka

Dragan Vidojević, predsednik opštinskog odbora i fudbalskog kluba u Brusu, za Nova.rs tvrdi da mu je Milica Jeličić, ćerka Milutina Jeličića Jutke, koji je optužen za seksualno uznemiravanje bivše saradnice Marije Lukić, slala poruke u kojima mu preti batinama i psuje ga.
Dragan Vidojević, Foto: Privatna arhiva
Od Dragana Vidojevića smo dobili printskrin pretećih poruka koje su mu stigle sa profila koji se zove Milica Jeličić.

“Bio je predsednik opštine i narodni poslanik i šta god da je neko od njega tražio on je za uzvrat tražio ili novac ili neke druge usluge. Tačnije, primoravao je žene da legnu sa njim. Ima mnogo slučajeva za koje ja znam, a nekoliko puta sam čak bio prisutan gde mi se zgadio život”, kaže Vidojević.
Potom je prepričao situaciju u kojoj je jedna maloletnica otišla u krevet sa Jutkom kako više ne bi imala jedinicu iz matematike.
“Recimo, jedna situacija u njegovom lokalu, u piceriji “Hani”, sa direktorkom jedne škole je imao razgovor da jednoj devojčici popravi keca iz matematike. Kao, on će to sredi. Posle sam video tu istu maloletnicu kako odlazi sa njim na sprat. Takođe, jedna prijateljica mi je rekla da je slala svoje dete da mu pomogne nešto u kancelariji, a kada je devojčica stigla, on joj je tražio da spava s njim. Ta moja prijateljica se odmah obukla kada je saznala za to i otišla kod njega i rekla mu: “Ne diraj mi dete, evo ja ću spavati sa tobom, nju mi ne maltretiraj.”

https://nova.rs/hronika/majke-molile-jutku-da-spava-sa-njima-da-im-ne-dira-cerke/

JURIC!

PRVI PEDO PADA!

Kako ces iskorjeniti kad je vecina naroda priglupo i nepismeno, i reci ce sta ima veze, neka ljudi IEBU. Pa makar i djecu.
Ili ako im smeta okrenuce glavu ili posto su nemocni jednostavno produziti dalje jer tu nista ne mogu.
Opet se vracamo na prvi zakljucak. To se desava kada se narod okrene od Boga. Povratak Bogu, izucavanje vjere i mjenjanjem sebe pa i drustva. Ne resava se to za godinu dve ali ima nacina ako postoji volja. Sto vise bude razvrata i vise ljudi pogodjenji sa tim bice vise i volje. Mojoj generaciji i mladjima su “izaprani mozgovi” ali se moramo menjati i opirati zlu.

СВИЊСКА ХУНТА је у Сербији успостављена 5-ти листопада 2000-те, а предметни
господин је говорио овако:
"Од 2000. године сам у политици, а у Новој Србији сам од оснивања и немам намеру да променим странку.“
(Вечерње новости, 26. 1. 2016. године)

Opet se vracamo na prvi zakljucak. To se desava kada se narod okrene od Boga. Povratak Bogu, izucavanje vjere i mjenjanjem sebe pa i drustva. Ne resava se to za godinu dve ali ima nacina ako postoji volja. Sto vise bude razvrata i vise ljudi pogodjenji sa tim bice vise i volje. Mojoj generaciji i mladjima su “izaprani mozgovi” ali se moramo menjati i opirati zlu.
Nije to samo kod mladji.
Prije 30 godina ja znam da se to desavalo. Bilo je i sudjenja, ali nista od toga jer je lik bio "faca".

Da sam ja bio roditelj, rodjak itd. toj djeci, vjeruj mi da bi imao tesku nesrecu na radu.

Ne znam, meni ovo vec lici na palanacke price.
...
Kod mene je bio jedan profesor koji se tako "nabacivao" studetkinjama,
pa ga je jedna tuzila i zamalo nije izgubio posao.
...

Mа то се сасвим ретко и изузетно дешава,
ти сексуални контакти на извиканим местима

Био сам таксиста
и знам да је то место наводно пуно сексуалног набоја ... трте мрте ...

За 2,5 године таксирања, имао сам једну "рецку", и то је то.

Јес' било интересантно,
ушла је у кола и рекла да јој авион полеће за три сата,
испратила мужа на авион за Ирак,
а она се сада враћа у Дубровник,
па ме пита шта би могла да ради та три сата ?

Предложио сам да одемо на пиће.
Пошто је одмах пристала променио сам предлог, рекавши
да је још боље да одемо до мене, моји су на плацу, гајба празна ...

Ето, то је та једна рецка.
Добро рећи ћете, једна али вредна.
Не кажем ... Имао сам 24 године, она 35-40 ...

Онда, интернет.
Овде су многи наводно јебавали ... ихај.
Ја јок, једна рецка и крај.

Та једна јесте била филмски узбудљива,
као она са таксија,
али само једна.

После тог швалерисања - ништа !
Ни репутацију озбиљну да добијем !

А како се то десило, знам да вас интересује ?!

Случајно сам се саговорници на чету једне локалне радио станице,
обратио на одређен начин
и добио њену невероватну реакцију.
Ради примера,
као да сам јој рекао "Мацо моја", а она одмах почела да мјауче !

То је на мене деловало тако напаљиво
и мало по мало смувао сам је.
Два месеца је трајало мување,
и још два-три месеца виђање и онда сам морао да прекинем
женска је хтела да се уда !!!
Има децу, мужа, ја такође децу ...

Што се мене тиче ја бих ту релаксациону везу одржавао и данас,
али жене ... халапљиве ...

Кажем, овај Јутка мора да је негде "умочио",
али не претерујмо са мајкама које би се жртвовале ..!

Хахахаха ...

Moja majka časna i poštema i otac joj nikad ne bi dozvolio da radi bilo kakav posao gdje bi mogla diskreditovati sebe.
Ајде? Ти си из паралелног универзума? Јеси ли свестан колико дуго траје понижавање слабијег пола овде?Ниси? Очигледно ниси.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back