Majka?

a otkud znas da je u pitanju svaler?
šta drugo mada vidim u clanku da piše suprug..izvinjavam se gospodji babi i na lapsusu
meni je strasno sta je majka izgovorila dok je tukla devojcicu
- Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana - govori žena dok je udarala šakom dete po glavi.

vidis kako je opasno pretpostavljati oko ovako ozbiljnih stvari.
zoran je vanbracni muz njene mame.
šta je opasno sto sam previdela da je vanbracnio muž ..sto u krajnjem slucaju nije ni bitno
opasno je sto je zbog njega majka tukla trogodišnje dete po glavi i bacila je na pod

šta drugo mada vidim u clanku da piše suprug..izvinjavam se gospodji babi i na lapsusu
meni je strasno sta je majka izgovorila dok je tukla devojcicu
- Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana - govori žena dok je udarala šakom dete po glavi.

deluje da zadruga i parovi imaju "nove clanove"
katastofa u najavi :(

tako je ali ga sigurno neces izbaciti iz kuce ni sa 18 ni sa 26 ako ne nadje posao ili ako od posla ne moze da placa stanarinu
Znas li koliko dece zavrsi na ulici jer ih bas ovakvi, kao na ovom klipu, roditelji izbace iz kuce, od malena krenu trbuhom za kruhom. Ko ovoj devojcici garantuje topli dom i sigurnost? Ova majka sto kuka za Zoranovim k.

Дивити се нечијем К и тући мало дете... Господе помози.

А она прича о деди који је узео унуку из дома из ХР и довео овде ме је толико дирнула. Плаче ми се цело јутро. Деда је ЉУДИНА! То је срце!

naravno da dete ne moze da razume, ali mozda je uradilo nesto toliko strasno da je majka koja moze da bude i brizna i pazljiva u trenutku pukla i dobila nervni slom..mi ne znamo detalje.
ponavljam ne pravdam, ali mi ne znamo da li je ovo prvi put da se desilo i da li postoji opasnost da se ponovi.
Slican slucaj sam imala prilike da vidim na ulici kod nas.
Ciganka je tukla malo dijete od mozda tri godine sve pesnicama u glavu,na ocigled gomile ljudi koji su se okupili i pokusavali da je urazume.Mislim da je tu u blizini bila i policija.
Ne znam sta je bilo dalje,ali eno je i dalje prosi po gradu sa gomilom djece oko nje.

Back