majka svih bitaka ?

Teorija evolucije je laž, a ovo su naTprirodne pojave i MISTERIJE.
Proročanstva su više misterije nego religija a ti si ateistički fanatik...

Bitno je da je Bog stvorio coveka a zenu od rebra, pobio prvorodjene sinove, izvsio genocid nekoliko puta i primorao ljude da se razmnozavaju putem incesta...

Da nije i Kleopatra bila prorok, ups jeste, imala ( ili imao ) je godinama svoju emisiju. Sta bese sa njom ( njim )?

Ako su vise misterije onda religija nema sta da trazi na ovom podforumu, ima svoj deo pa neka tamo pise ko sta hoces...

A tesko da sam fanatik. Radim ono sto mislim da je ispravno a nekako je neko odredio, tj naredio...

Bitno je da je Bog stvorio coveka a zenu od rebra, pobio prvorodjene sinove, izvsio genocid nekoliko puta i primorao ljude da se razmnozavaju putem incesta...

Da nije i Kleopatra bila prorok, ups jeste, imala ( ili imao ) je godinama svoju emisiju. Sta bese sa njom ( njim )?

Ako su vise misterije onda religija nema sta da trazi na ovom podforumu, ima svoj deo pa neka tamo pise ko sta hoces...

A tesko da sam fanatik. Radim ono sto mislim da je ispravno a nekako je neko odredio, tj naredio...

Ajde ćao :bye:

tarabic je predvidio veliku bitku u svemiru tj da ce neki nas covjek dovesti u kaos cijeli svemir . vjerujete li u to ?:think:
Sva se ta "proročanstva" pojavljuju sada, kada Tarabića više nema!
U knjizi njihovih proročanstava koja je izdata pre oko tri decenije o svemu tome nema pomena!
Uostalom, o proročanstvima uopšte možemo razgovarati počev od 22. 12. 2012. - to je dan posle "smaka sveta". :hahaha:

Za neupućene:

Kremansko proročanstvo je zbornik proročanstava takozvane vidovite zlatiborske porodice Tarabića.

Malo preciznije:
Kremansko prorocanstvo je zbornik kazivanja koja su zapisana od strane prote Zaharija, a koja su prema Zahariju izrekli Tarabici.
Mislim da se govori samo o dva Tarabica, ujaku i sestricu.........
I knjizi Kazimirovica "Obicaji u Srba i Kremansko prorocanstvo", stampanoj 1940. godine, nema ni spomena o onome o cemu govori naslov ove teme(knjigu posedujem u licnoj biblioteci).
Sklon sam obzirom na datum izdavanja te knjige da mnogo vise vere poklonim njoj, a ne necemu drugom.

Majka svih bitaka vodit ce se izmedu plavih srba ( agresori ) i reptilijana ( obrana nase galaksije ) . Plavih srba ce biti puno vise ali ce reptilijani pobjediti jer ce im pomoci reptilijani iz buducnosti . Biti ce to prvi temporalni rat .

PLAVI SRBI a ne pravi srbi ! Oni imaju plavu boju koze i nisu iz nase galaksije ( mlijecne staze tj kumove slame ) . Imaju 6 prstiju tj 2 palca i njihov kralj nazovimo ga JOVAN visok je 176 centimetara . Homoseksualac je i koprofil .

Back