Majka platila kaznu u Njemačkoj jer nije htjela poslati u školu sina obučenog kao djevojčicu

Cavtislav

Ističe se
Poruka
2.704
Ne znam kud bih stavio ovu temu pa sam je stavio u Svaštaru. Ako uredništvo smatra da joj tu nije mjesto molim da je prebaci u podforum koji smatra odgovarajućim.

Na otvaranje ove teme me je ponukao ovaj video
Majka koja živi u Njemačkoj svjedoči o tome kako je morala platiti kaznu jer se oglušila na dopis iz ministarstva koji joj je naložio da mora jedan dan obuči sina u haljinicu i takvog ga poslati u školu, e kako bi dijete samo zaključilo je li muško ili žensko. Majka je to odbila i zbog toga je bila prisiljena platiti novčanu kaznu. Kaže da zbog toga razmišlja o povratku u Srbiju.

Koje je vaše mišljenje o tome? Meni osobno se ovo nimalo ne sviđa, bojim se da će ovoga biti sve više i da će uskoro to doći i u naše krajeve.

Hmmm...već je počela rusofobija na društvenim mrežama vezano za ovu gospođu, kažu da je ruski špijun :rotf: a ne,ne spradam se stvarno ima debila koji to misle. Ruski špijun tečno govori srpski sa sve našim akcentom.
Čitao sam već da u nekim Zapadnim državama postoje dani kada djeca moraju doći u školu obučena u odjeću suprotnog spola. Oni to smatraju naprednim i progresivnim. To su tekovine civilizirane EU, fuj!
A ovo da je žena ruski špijun me je baš osupnulo.:eek:

Ovo je ogromna laz...Pored te lazi zena nije sva svoja, a i prepuna je zla i pakosti..Od tolike mrznje ona izmislja...Naravno ljudi joj to nece uzeti za greh, jer i oni i onako preziru zapad i racunaju da su sva sredstva dozvoljena...
Zalosno...
A moram reci da ste i vi glupi sto se primate...Neke stvari vezano za toleranciju naravno postoje, ali ovo ne...

Ovo je ogromna laz...Pored te lazi zena nije sva svoja, a i prepuna je zla i pakosti..Od tolike mrznje ona izmislja...Naravno ljudi joj to nece uzeti za greh, jer i oni i onako preziru zapad i racunaju da su sva sredstva dozvoljena...
Zalosno...
A moram reci da ste i vi glupi sto se primate...Neke stvari vezano za toleranciju naravno postoje, ali ovo ne...
Koliko čovek mora biti bolesnik da nagrdi ženu koju ne poznaje,meri li se njegovo ludilo mozga tonama ili hektolitrima.

Razmislja o povratku u Srbiju, zov zlatnog doba je jak. Ali ostace ipak u izopacenoj Nemackoj. Citaj nije se desilo.
Ma zena je profesionalni lazov...Poreklom Ruskinja valjda...Zivi u Nisu, pa i ovo je snimila u Nisu, nego malo su suzili sliku da se ne vidi valjda...Zlo

Koliko čovek mora biti bolesnik da nagrdi ženu koju ne poznaje,meri li se njegovo ludilo mozga tonama ili hektolitrima.
Voleo bih da nisam upravu...Jednostavno njene podlosti povlace prezir miliona ljudi prema drugima, to je i htela... Zato je tako dozivljavam...To je za mene bas greh...

Ma zena je profesionalni lazov...Poreklom Ruskinja valjda...Zivi u Nisu, pa i ovo je snimila u Nisu, nego malo su suzili sliku da se ne vidi valjda...Zlo
Nemoj lupati gluposti. Jesi li ti ikada upoznao neku Ruskinju koja živi kod nas? Ja poznajem par njih koje žive u Srbiji 15,20 godina i dalje ne mogu da pričaju naš jezik ovako tečno kao ova žena iz videa.

Да, министарства се баш тиме баве, шаљу писма родитељима да децу облаче у одећу супротног пола под претњом новчане казне. И нико осим ове храбре мајке-хероја о томе не зна ништа или сви осим ње ћуте. :roll:
Сад се вређајте међусобно као стока.

Да, министарства се баш тиме баве, шаљу писма родитељима да децу облаче у одећу супротног пола под претњом новчане казне. И нико осим ове храбре мајке-хероја о томе не зна ништа или сви осим ње ћуте. :roll:
Сад се вређајте међусобно као стока.
A zamisli tek koliko treba da budes zao da izmisljas ovakvu vest da bi sirio mrznju...

A zamisli tek koliko treba da budes zao da izmisljas ovakvu vest da bi sirio mrznju...
Не морам да замишљам ништа, гледам целог живота како то раде пуно бољи лажови и већи зликовци од ове искежене креатуре.

Back