Majka na meti uvreda zbog velikog broja tetovaža

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
,,,ovde je problem što svi , bar većina njih misli da je njihov ukus ispravniji nego njezin,,,
Ovo je samo jedan od primera toga...
Toga ima i kad je upitanju nečiji ukus odeće,obuće,muzike...na nešto od toga reaguju manje burno,nego na ovo,na nešto od toga reguju čak i burnije...Ali se svodi na to da ljudi treba da shvate da nemaju svi ljudi isti ukus,ono što je nekom ružno,ili deluje napadno/nepristojno/kitnjasto,nekoj drugoj osobi izgleda lepo i nemora svima da se sviđa,ali mogu da se slože oko toga da imaju drugačije ukuse i gledaju svoja posla umesto što guraju svoj ukus kao ispravan a tudji ismevaju,vređaju ili osuđuju

Iako ne odobravam ovakvo tetoviranje menji je to sto je osudjuju diskriminacija
jer to što je tetovirana ne znaci da je loša majka.Ali ipak ne kapiram potrebu da neko istetovira 95%svog tela.
Korona vlada, narod besposlen i sta drugo da radi vec da osudjuje, traca i konstantno tura nos u tudje dvoriste i od velicine nosa ne vidi svoje.
Sto se tice nje, ako je to njoj ok, ko sam ja da to meni smeta, nije izbola moje dupe vec svoje. I ko to moze reci da je losa majka, koliko dece se muci i pati zbog losih roditelja pa ih niko ne osudjuje i ne prica kako su losi roditelji. Izaziva paznju tetovazama i odmah je los roditelj, losa osoba. Sta, trebalo bi tetoviranim osobama zabraniti da imaju decu!? Svasta.

Back