Majka na meti uvreda zbog velikog broja tetovaža

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.950
becky-holt-15-830x0.jpg

Beki Holt (33) iz Velike Britanije svoje telo prekrila je tetovažama i zbog toga privlači veliku pažnju javnosti. Čak 95 odsto njenog tela prekriveno je tetovažama, za koje je do sada potrošila više od 35.000 evra.
Na društvenoj mreži Instagram prati je skoro 50.000 ljudi, i iako joj je takva popularnost ranije prijala, od kad je postala mama sve se teže nosi sa tim.Naime, Beki se svakodnevno susreće sa ružnim komentarima i porukama zbog svog izgleda.
- Govore mi da sam uništila svoje telo, da sam ranije bila lepa, da sam debela, ružna, glupa, mentalno obolela i željna pažnje, a ono što je najgore je da mi kažu da sam loša majka i loš uzor detetu - ispričala je Beki u ispovesti za The Sun.
https://www.telegraf.rs/zivot-i-sti...oja-tetovaza-govore-mi-da-sam-los-uzor-detetu
becky-holt-3-830x0.jpg

Iako ne odobravam ovakvo tetoviranje menji je to sto je osudjuju diskriminacija
jer to što je tetovirana ne znaci da je loša majka.Ali ipak ne kapiram potrebu da neko istetovira 95%svog tela.
Diskriminacija ili ne, ipak je osuđuješ. :malav:

Možda nije loša majka, ali neće biti ni dobar primer svom detetu.
Naravno, privlači pažnju ( ako je to svrha silnih bockanja), ali ne lepotom.

Osude i nastaju na taj način što drugima nije jasna naša inspiracija.
nije mi jasno da lepa žena ima potrebu da se istetovira po celom telu ali ako je to njoj lepo i njena je odluka nemam nista protiv
i to nije tema vec osude ljudi da zbog toga sto je tetovirana nije dobra majka sto nema blage veze sa životom

nije vest vec informacija o gore navedenom
Kako nije vest kad je objavio Telegraf?
Zar žene stvarno nemaju većih problema kad se lamentira nad ovakvim glupostima. Obiđite srpske fabrike da vidite šta je ponižavanje žena i uništavanje njihovig zdravlja bez grejanja zimi.
Mož misliti tamo neka tetovirana bogu iza leđa izvređana

Може се дискутовати о томе, да ли особа која је толико обузета собом и својим телом, може претпоставити себи и својим потребама неког другог.
А мајчинство је управо то, макар првих неколико година.
С друге стране, тај завежљајчић баш може да промени човека на боље.

Nisam fan tetoviranja, ali to da tetovirani ljudi ne treba a budu roditelji mi je smejurija.
Bio je jedan momak koji je ovako bio kompletno iscrtan, čak i lice istetovirao po motivu lobanje. Ispratila sam nekoliko dokumentaraca o njemu sa punom pažnjom i našla sam način da mi se dopada.
Rastužila me je vest da je izvršio samoubistvo.
Da je kojim slučajem postao otac umesto što je to uradio, bilo bi mi drago.
Dobar roditelj nije tek da fizički odgovara nekom kalupu-potvrđeno i više puta nego što je potrebno... mnogo je važnije kako duhovno oplemenjuju decu, šta im pokazuju kroz svoje postupke, komunikaciju, kako provode vreme sa njima.
Koliko shvatam, ova žena ima problem sa reakcijama ljudi na internetu pre nego ljudi iz svoje okoline, onih koji je poznaju, druže se sa njom itd.
U tom broju pratilaca dobar udeo imaju i hejteri, i to sve ide sa popularnošću.

,,,ovde je problem što svi , bar većina njih misli da je njihov ukus ispravniji nego njezin,,,
Čak je i to mnogo-ovde je stvar da ona sigurno nije pozivala javno nikoga da se tetovira i bude kao ona, ali eto...
Kad si popularan, služiš kao uzor, ljudi grade mišljenja o tebi, i nisu sva mišljenja ista, moraš biti spreman na to da neće svi da te vole, podržavaju i hvale.

U svakom slučaju, mi svi treba da budemo svesni svega što radimo i kakvu sliku o sebi šaljemo. Da li je nesvesno ušla u svet popularnosti? Verovatno nije, vidi se po ovim slikama da je svesno izašla u društvene mreže, prijalo joj je da je primećuje mnogo ljudi iz ma koje sredine, ali najednom se setila da među svim tim ljudima koji udaraju lajkove i učestvuju u održavanju njenog lika i dela postoje i oni kojima se sve to otvoreno ne dopada.
U nekim delovima sveta su tetovaže i dalje znak da je neko opičen, devijantan, krimos, opasan po okolinu.
Nisu svuda svi kao u Srbiji-Srbi su takvi, svakog hoće da prigrle, zaštite, razumeju jer dobro znaju kako je biti na stubu srama... i to bez osnova.

Back