Majka iz pakla propaganda lezbofeministkinja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Odma na pocetku da kazem da sam ja protiv svakog vida nasilja. Znaci ova tema nije opravdanje za nasilje vec pokusaj da se shvati istina i ko stoji iza svega vezano za medijsku propagandu oko onog videa kada majka bijea svoje dete.

Pa da krenemo. Ko ima koristi od tog snimka? Od tog snimka imaju korist lezbofeministkinje koje su projekat novog svetskog poretka u cilju unistenja porodice. A ovaj snimak koji se medijski propagirao nasiroko i masovno danima a i dan danas se propagira doprinosi agendi novog svetskog poretka da se u buducnosti donese zakon da apsolutno sva deca treba nakon rodjenja da se odgajaju po internatima i da se odvoje od roditelja. Njima je to cilj da se donese takav zakon a naravno znaju i oni da ce to biti tesko sprovest ali pomocu odredjene propagande sve se moze a ovaj snimak koji je nasiroko medijski propracen je u tom cilju za pocetak.

A zasto sumnjam i pretpostavljam da je taj snimak reziran? Pa zato sto ko normalan snima kada bijea nekog a posebno svoje detei i da pri tome taj snimak postavi negde gde ce biti javan ?? Znaci niko normalan to ne radi. A ovde na tom snimku kada majka bijea dete vidi se da u prostoriji ima najmanje dve odrasle osobe jedna koja direktno bijea dete a druga koja sve to snima i to tako da se prethodno pripremila da snima pre nego je majka pocela da bijea dete. Znaci sumnjam da je to sve isplanirano i izrezirano. Jer kada se bijea dete to nastupa u afektu i iznenada neplanski i onda i neko ko u tom momentu i zeli da snimi nema vremena da uzme telefon da ga ukljuci pa onda da ukljuci kameru pa da se namesti i da krene da snima jer obicno kada neko bijea dete to traje manje od minuta i za vreme manje od minuta ne moze se krenuti sa snimanjem ako je sve spontano nastala situacija.

Prema tome itekako imam sumnju da je to sve izrezirano. A osim toga po meni krivac je i taj koji snima jer umesto da pritekne u pomoc detetu da ga izbavi i spase od zlostavljanja on ne cini nista vec snima i na taj nacin se i on izivljava nad detetom jer ne postoji zrtva nasilja koja voli da se snimi nasilje nad njom pa makar to bilo i dete od par godina. A svedoci smo da se u medijima ne spominje ko je ta druga osoba koja snima iako je i ta osoba krivac.

Ja ne znam da li se ti trudis da sa svakom novom temom probijes rekorde imbecilnosti u nastupima i izjavama...Ajde, covece, zamisli se jednom na dugmicima svojim, nad verovatnocom svojih misli...Ovo sad sto si napisao ne bi ni pas s maslom pojeo...I iiiiidemo, kljuc. :cool: P.S. Prestani da otvaras teme u kojima diskriminises seksualne ili bilo koje druge manjine. Zasad opomena, sledeci put - bod. LOCK!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back