Poruka iz Biblijskih stihova

Bodulica

Aktivan član
Poruka
1.354
Postoji teorija da Biblijska poruka za vas lično može da se pročita u Biblijskim stihovima (Bible verse) tako što ukucate na google
Mjesec:dan
Ako vam je rodjendan April/26 ukucate
4:26 i pročitate taj Biblijskom stih tj koji je ujedno poruka za vas lično.

Zanima me jel ima smisla i pronalazite li se u toj poruci a može biti i zabavno.

Postoji teorija da Biblijska poruka za vas lično može da se pročita u Biblijskim stihovima (Bible verse) tako što ukucate na google
Mjesec:dan
Ako vam je rodjendan April/26 ukucate
4:26 i pročitate taj Biblijskom stih tj koji je ujedno poruka za vas lično.

Zanima me jel ima smisla i pronalazite li se u toj poruci a može biti i zabavno.
do 16stog veka biblije nisu imale brojeve pasusa i stihova, to je ted tada uvedeno
biblija ima oko 60 knjiga starog i novog zaveta i i svi imaju brojeve koji počinju od 1 pa nadalje.
koju knjigu koristiš kad ukucaš 4:26?

do 16stog veka biblije nisu imale brojeve pasusa i stihova, to je ted tada uvedeno
biblija ima oko 60 knjiga starog i novog zaveta i i svi imaju brojeve koji počinju od 1 pa nadalje.
koju knjigu koristiš kad ukucaš 4:26?
Ukucam na Google pa koji pasus iskoči. 😅
Nisam nikad pročitala cijelu Bibliju Nekako mi tu ništa nije jasno a nekako nisam ni imala prilike jer su moji svi bili ateisti.
Tu i tamo sam saznala da je Biblija nešto kao skup zapisa sa više strana, sastavljena po naredbi Rimljana ali u principu ne znam takoreći ništa o njenom pravom nastanku.

Back