Majka i starateljstvo posle razvoda

Fringe element

Početnik
Banovan
Poruka
39
zakon u srbiji je jasan, posle razvoda, deca automatski pripadaju majci jer je zbog jednakosti majka bolji troditelj iako statistiuka kaze drugacije.
sjajno sa zenmske strane, ali postoje tu setre mame i babe.. pa onda snajka ne dozovljava da se dete vidi itd...

aj sto vas sin, brat ne moze da vidi svoju decu to je onako ok.on je musko i to je ok. moz da podenese svasta.

al vi, mame, sestre to vidite i sta radite?
sta ste konkrtetno ucinile da mozete da vidite svog brata ili deteta decu?

a? gde je vas glas tu?

nema ga.
nigde.
ama bas nigde.

ono sto te cini prljavom je sto ti izlazi iz usta.
jednog dana ako ima s srecu, imaces sina, upoznace bitcharku tvog tipa, oduzecemu decu i ti neces moci da ih vidis, ikad, nikad.
i kazes mi da ne serem?
koji je tebi moj?

- - - - - - - - - -

ne ide automatski. a cim je dete malo starije samo se izjasnjava.

jel ti znas zakon srbije?

ono sto te cini prljavom je sto ti izlazi iz usta.
jednog dana ako ima s srecu, imaces sina, upoznace bitcharku tvog tipa, oduzecemu decu i ti neces moci da ih vidis, ikad, nikad.
i kazes mi da ne serem?
koji je tebi moj?

- - - - - - - - - -

jel ti znas zakon srbije?

koji je meni?
razvedena sam.imam dva sina, jedan je odrastao, a drugi je upravo sa ocem kod babe i dede.
dakle, stanislave, lepo ti kazem, ne seri..
ako nisi gledao u srce nego u dupe kad si birao majku svoje dece, sad se hebi ko ti kriv
ako uopste imas decu.
nisu sve zene iste, a ovakve fasisticke teme mozes da zabijes tamo de sunce ne sija
jel jasno?
:)

koji je meni?
razvedena sam.imam dva sina, jedan je odrastao, a drugi je upravo sa ocem kod babe i dede.
ako nisi gledao u srce nego u dupe kad si birao majku svoje dece, sad se hebi ko ti kriv
ako uopste imas decu.
nisu sve zene iste, a ovakve fasisticke teme mozes da zabijes tamo de sunce ne sija
jel jasno?

kod babe i dede....
nisu sve zene iste...
aj pravdaj se jos malo.
koje bre srce? gde ti zivis? si nekad drzala srce u ruci?

koji je meni?
ako uopste imas decu.
jel jasno?
Amin!Kad si se hebao bitan ti je bio izgled a sad prtz ko ti je kriv sam si birao i bas volim ako si se opekao.Da ja sam jedna od onih "seljanki" koje nisi gledao jer boze moj ako ti ne ispunjavamo kriterijume tvoje debilne maste mi smo nula,govorim u ime svih devojaka koje se pronadju u mojim recima.Bas volim sve se vraca sve se placa.Ko zna mozda smo nekad i chatovali ovde i mozda si me i ponizavao sa na pr. "Daleko si cimanje mi je da te je*em da se vozim",(a cimanje je jako kratka razdaljina),i eto sad sto si posejao to pozanji pi*da ti materina i tebi i svim takvima.Sta imas sad?Repove za sobom DOZIVOTNO a ja sam u vezi kakvoj takvoj ako me smori necu biti vise a ti i takvi mozete samo da me poljubite gde sunce ne sija!

Poslednja izmena:
koji je meni?
ako uopste imas decu.
jel jasno?
pa kako ko mu kriv?!! kriva mu ona ludaja od jevrejke koju je ozenio, pa rodila njemu srbendi malo jevrejce :lol: i onda ga odvela u nepoznato...sta ce, taj ne bi znao ni leb u prodavnici da izabere, a ne zenu :neutral:

a ta njegova teorija u praksi pada u vodu pa hteo ne hteo mora po forumu da gusi ljude svojom gluposcu. a sve je poslo od toga sto je hteo da ozeni dileju jer se verovatno palio na te dominantne kucketine, posto je jelte beta sumbisivni tip...

zakon u srbiji je jasan, posle razvoda, deca automatski pripadaju majci jer je zbog jednakosti majka bolji troditelj iako statistiuka kaze drugacije.
sjajno sa zenmske strane, ali postoje tu setre mame i babe.. pa onda snajka ne dozovljava da se dete vidi itd...

aj sto vas sin, brat ne moze da vidi svoju decu to je onako ok.on je musko i to je ok. moz da podenese svasta.

al vi, mame, sestre to vidite i sta radite?
sta ste konkrtetno ucinile da mozete da vidite svog brata ili deteta decu?

a? gde je vas glas tu?

nema ga.
nigde.
ama bas nigde.
Kako glupa tema...
Kad su ljudi idioti pa se svađaju preko dece, neka... na kraju samo ta deca gadno prođu.. što ženite kalašture... a i ne znam ko to tebi može da zabrani da vidiš svoje dete. Ako ne milom, a onda preko suda, samo ako ima volje... ostalo su gluposti.
Nego svi vi mislite da su ljudi selektivno dobri... i ako je kučka prema prodavačici ili drugarici, da prema vama neće biti... jelte, napraviš joj dvoje dece i ne znaš kakva je... ajde...

covece odem na pola sata...za to vreme tip postavi temu,a vi znate da je on stanislav koji je ozenio jevrejku...i usput ga i banuju
vise se necu ni tusirati,sve propustim...
pa to ja samo naslucujem da je znojavi omladinac ili ti han picker ili ne znam vec kolko naloga ima posto stalno kenya pa ga stalno banuju i tema je u njegovom stilu...a sam je kuko za jevrejku i to sve pa hteli ne hteli moramo da znamo, eno prepun pdf muskarci njega i njegovih koleginica tetkica koji isto tako nisu znali da procene ni sebe ni drugu stranu pa su sad kukumavke :heart:

o bouze...evo, procitah i sad mi kao sve jasnije...: )))
mada, tesko je rec bwe u tudjim brakovima i vezama sta je crno, a sta bijelo...uglavnom je sve onako...sivo...
i svi pomalo lazemo, sto drugima, sto sebi...jos kad smo bijesni...
dodushe...jest, nezdravo da stalno budemo bijesni...zbog pritiska, missim...
nema tih tableta koje te kasnije mogu sredit...

a tema - koliko znam zakon opce nije tako iskljuciv
i dosta toga ovisi o dogovoru samih bivsih supruznika

Nebitno ko je postavio temu, ali ovo nadjebavanje preko dece mi toliko ide na zivce da ne mogu opisati!
Ajj,jedno, al zamisli dva deteta? Tu je znaci trebalo goooodina braka i zajednickog zivota da protekne i onda se mama i tata razjebu pa uvlace decu u svoje ****......fuj!!!

Pa ja ne moram da volim oca svoje dece vise nikada, ali on je otac moje dece!!!! Moja deca lice na njega, nose njegove gene i njegovo prezime.
I on ce imati povlascen polozaj u mom zivotu. Svidelo se to nekome ili ne.
I nikada ne bih deci govorila lose o njemu.
Te pljuvacine mi se toliko gade....
Zamislite kada to dete jednom odraste i seti se ruznih reci koje ste izgovorili o njemu/njoj? Sta ce misliti?
Ja mislim da ce te reci postici kontraefekat.

Nebitno ko je postavio temu, ali ovo nadjebavanje preko dece mi toliko ide na zivce da ne mogu opisati!
Ajj,jedno, al zamisli dva deteta? Tu je znaci trebalo goooodina braka i zajednickog zivota da protekne i onda se mama i tata razjebu pa uvlace decu u svoje ****......fuj!!!

Pa ja ne moram da volim oca svoje dece vise nikada, ali on je otac moje dece!!!! Moja deca lice na njega, nose njegove gene i njegovo prezime.
I on ce imati povlascen polozaj u mom zivotu. Svidelo se to nekome ili ne.
I nikada ne bih deci govorila lose o njemu.
Te pljuvacine mi se toliko gade....
Zamislite kada to dete jednom odraste i seti se ruznih reci koje ste izgovorili o njemu/njoj? Sta ce misliti?
Ja mislim da ce te reci postici kontraefekat.

pa za usvajanje ti traze babin dnk, al za pravljenje i radjanje ne moras ni lk da imas :aha:

pa za usvajanje ti traze babin dnk, al za pravljenje i radjanje ne moras ni lk da imas :aha:

Pa dobro ovde se ne govori o usvajanju.
Koliko se secam u uvodnom postu se pise o nekom uskracivanju vidjanaja dece....
Ja ne mogu da pojmim da postoje takvi monstrumi od ljudi koji su nakon neke ljubavi u kojoj su izrodili tu decu, dosli u takvu fazu da jednom roditelju uskracuju vidjanje deteta.....
Meni to prosto nije jasno....

Ja ne mogu da pojmim da postoje takvi monstrumi od ljudi koji su nakon neke ljubavi u kojoj su izrodili tu decu, dosli u takvu fazu da jednom roditelju uskracuju vidjanje deteta.....
nisi me shvatila...poenta je bila da svako pravi i radja decu a da niko o tome ne vodi racuna, pa ni ne cudi da ovako kulminira

e, pa svasta se moze desit izmedju ljudi
ne bi ja oma nekog zvala monstrumom zbog takvih odluka
za koje kapiram da opce nisu lake
s druge strane, takve stvari mogu bit i faza...pa se kasnije, kad se smire
strasti ljudi ipak nekako dogovore...moze to bit i puuuno kasnije...
nema tu pravila nekih
ono, teorija je jedno, zivot drugo...

nije to samo uskraćivanje prava, nego to kao po pravilu prati i sistematsko trovanje deteta protiv tog drugog roditelja, prikazivanje njega kao neprijatelja, kao nekog ko više i ne mari za dete, ko nije više vredan poštovanja itd.itd. dete i roditelj se pod ovim toksičnim uticajem otuđuju, postaju stranci i to ostavlja duboke posledice na psihu..kasnije kad dete odraste, može da se premosti taj jaz, ali koliko se sećam i neke studije govore o tome da se takvu štetu nikad do kraja ne može sanirati.

e, pa svasta se moze desit izmedju ljudi
ne bi ja oma nekog zvala monstrumom zbog takvih odluka
za koje kapiram da opce nisu lake
s druge strane, takve stvari mogu bit i faza...pa se kasnije, kad se smire
strasti ljudi ipak nekako dogovore...moze to bit i puuuno kasnije...
nema tu pravila nekih
ono, teorija je jedno, zivot drugo...

Znam da moze biti i tako.
Deca ne razumeju sta su to faze, niti im se cine tako kratke kao nama odraslima.
Niti razumeju ta razjebavanja izmedju odrslih mazgova.
Stava sam, da svi ljudi koji imaju zajednicku decu treba da pogaze sve svoje jebene principe u njihovu korist.

Back