Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Веровали или не, Мајк Тајсон (54) одличио се за егзибициони меч против Рој Џонсом млађег. Борба ће трајати осам рунде и догодиће се 12 Септембра. Ево и видео како изгледа његова кондиција ове године:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно се многи критичари не слажу са тобом. Ни у топ 20? Мора да се шалиш.Gledao sam skoro obe njegove borbe protiv Holifilda kad je izašao iz prdekane... ili da kažemo 1.5 borbu lol. Kako ga je odučio Holifild, kao amatera.
Bio je fenomenalan bokser, nemojte me shvatiti pogrešno, al nije on ni u top 20 najboljih ikada. Ima bolju reputaciju nego veštinu.
Очигледно се многи критичари не слажу са тобом. Ни у топ 20? Мора да се шалиш.
d bestRoj Džons Junior je bolji bokser od njega.
tajson je snazan i ima nisko teziste i prakticno ga je nemoguce oboriti..on i u nokdaunu stoji na nogama..zato je postigao sta je postigao ali nikad nije imao neku tehniku..klasican razbijac.Gledao sam skoro obe njegove borbe protiv Holifilda kad je izašao iz prdekane... ili da kažemo 1.5 borbu lol. Kako ga je odučio Holifild, kao amatera.
Bio je fenomenalan bokser, nemojte me shvatiti pogrešno, al nije on ni u top 20 najboljih ikada. Ima bolju reputaciju nego veštinu.
klej je no.1 isto ko što su dire straits no.1![]()
Majk ce se za jedan vise milion obogatiti nista strasno.Веровали или не, Мајк Тајсон (54) одличио се за егзибициони меч против Рој Џонсом млађег. Борба ће трајати осам рунде и догодиће се 12 Септембра. Ево и видео како изгледа његова кондиција ове године: