Majica sa lažnim mišićima

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Žene odavno imaju mogućnost da koriste push up brushaltere, razne steznike i slično, sada se pojavljuju slični proizvodi i za muškarce.

Zna li neko gde mogu da nađem ovakvu potkošulju ili nešto približno?
maxresdefault.jpg
Mislim da bih imao više samopouzdanja sa njom. Tražio sam na Aliekspresu, ali nema.

Video sa primerom takve odeće:

Kakva vam je generalno postura, odnosno držanje tela, gledano iz profila?

Možda imaš Anterior pervic tilt, tad je kičma u lumbalnom delu savijena pa je stomak isturen napred, tu ne pomaže ni mršavost ni stezanje, ono gore je kao na slici koju pominješ savijen vrat i pognuta ramena napred pa su grudni mišići kraći, slabiji, ne dolaze do izražaja jer su u luku ka unutra, za takvu posturu postoji određeni set vežbi, eto nije ono što si pitao samo mi je ovo palo na pamet čitajući.

Imao sam tako telo,prirodno u mladosti,a sad jurim stomak nekogu da ga stignem nikako.U svakom slucaju nikad ne bi nosio tako nesto.Budi to sto jesi i ponosi se sobom,jer ako ne pstujes samog sebe,ni drugi te nece ceniti,a sa ovakvom majicom ima da te ismevaju.

:lol:

odvratno

i dobro...dođe leto, il recimo seksić, recimo da si uspeo u varanju...moraš da se skineš, ona očekuje grudi biceps triceps...kad ono...:lol:
šta joj kažeš ?

Sta ti kazes njoj, kada skapiras, nakon sto se skine, da nema toliko bujne grudi, kosa i nije toliko svaka dlaka na mestu, po koja ispod podocnjaka, nema tesnih famerki pa se kukovi sa butkama slegnu pod gravitacijom, oci nisu toliko "duboke" od sminke...

Promeni stav, tj držanje tela dobićeš i malo na visini bolje neg te majice iz crtaća. Pešačenje ako ne trčanje i sklekovi da učvrstiš kičmeni stub i zategneš se, samo malo je potrebno. Još poele možeš da kažeš kako 'voliš duge šetnje po prirodi' i 'baviš se fitnesom', nem pojma koliko pije vodu ali koliko vidim svaka ćurka to stavlja u svoje statuse, ne mož da škodi.

Promeni stav, tj držanje tela dobićeš i malo na visini bolje neg te majice iz crtaća. Pešačenje ako ne trčanje i sklekovi da učvrstiš kičmeni stub i zategneš se, samo malo je potrebno. Još poele možeš da kažeš kako 'voliš duge šetnje po prirodi' i 'baviš se fitnesom', nem pojma koliko pije vodu ali koliko vidim svaka ćurka to stavlja u svoje statuse, ne mož da škodi.

Ja bi pre dao 20€ da se ne cimam :kafa:

Deset dinara je kifla, a kod privatnika mozes i da se cenkas za 5 dinara da ti da neku bajatu..
Uzmes kiflu stavis u dzep od pantalona i nista ne brines o bicepsima i kvadricepsima..

- - - - - - - - - -

Moras da pratis razmisljanje zrtve ako hoces da budes predator...
Znaci ako zene zele da budu meduze, da skamene muskarca, moras da im pruzis priliku da osete kamen....

Muskarci nesvesno provale blefove zena...
Npr pitaju zasto muskarci danas odmah drp za sisu...
Ne samo zbog toga sto to prolazi, nego procitaju da devojka ne namerava da ima obziljnu vezu nego hoce da se malo provede pa kao posle nije to to...
Ali umesto da tako pridje, ona hoce da joj on prilazi ozbiljno zainteresovan za kao nesto drugo...
I onda muskarci znaju da tu ne vredi bacati truda, nego pokazati muda...
Ona ce vec odabrati sta joj treba za njenu igru, ali se nisu blamirali da od trpanja prave nesto ozbiljno i pristojno...
Jer ako se tu zeznu, onda posle kad krene prenemaganje kod rastavljanja, boli kao da je stvarno ozbiljno nesto i bilo...

Back