Мајчина душица

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
Недавно посејано око 200 семена и за неколико дана већ видљиви знаци ницања. Надам се да је Душица а да није неки коров из супстрата.:lol:
Иначе не знам шта да радим после са толиким расадом,:confused: два-три су сасвим доста за башту, или за саксије неке градске варијанте.

Poslednja izmena:
У плану је да посејем и босиљак јер имам семена, а вероватно и још неке биљчице. Од свега по мало у једном контејнеру. Где купујете семена лековитих и других биљчица?

Ове моје биљчице и нису нешто. Можда сам их спржио сунцем. Дајем им воде. Можда имају превише светлости. Ко да су се издужиле. Има ли неко савет шта да радим. Поставићу сутра фотку ако треба па анализирајте.:kokice:

Не знам која је поента твог претходног поста. Како се реч Мајчина Душица куца у Гугл.:roll:

Моје биљчице су десетковане, само их је неколико преживело:D и оне су расађене из контејнера у веће саксије, па да на зиму пијемо чај. :lol:

Malo pre sam posadila majcinu dusicu i origano
pored maticnjaka, nane, zalfije, lavande,bosiljka, ruzmarina, hajducke trave ...valjda nisam
nesto zaboravila da nabrojim:think:
Slikacu sutra sve biljcice bas sam ponosna sto sam toliko raznog bilja sakupila na jednom mestu :D

Pa daj neku sliku da ih vidimo.:)
На жалост мазнули ми фотоапарат тако да тек у септембру.. а мобилни крш нема камеру. Лепо напредују, пресадио у једну малу саксију, једну вееелику, а остало (њих 30-ак) у баштици код ароније..

Back