Maja&Jovana - heroji protesta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако Ђинђић прода шећерану за 1 Евро, зашто Маја и Јована да не узму нешто?

Маја и Јована су генерација одрасла под пљачкашком влашћу Демократа, учене су да је добро и сласно красти и да никада нећеш одговарати за то.
Гледале су на ТВ као деца да је ОК продавати људе Хагу и гледале Чеду како се дичи изјавом "Руке су ми прљаве али ми ј есавести чиста"

Е, Маји и Јовани нису толико прљаве руке...

Au...logika iha ha!!

videh na tv-u, dve pljačkašice sa spota koji su svi videli javile su se u b-92 i dale izjave.

Rekoše, izmedju ostalog, da nisu krale jer imaju nego zato što nemaju, bune se što im se vide lica:roll:
verovatno treba da se sažalimo:rolleyes:

a ona niža, tetovirana iznad guzice, reče da je stvarno sramota ovo što im rade, kao da je izdata poternica za njima, reče i da je država u rasulu...:idea:

Sad mi se još više gade.
cure su ogavne ali kompletno a posebno sa pa-svi-su-krali opravdanjem :neutral:
klasicne droljice u pokusaju,sve heroj do heroja,tuga jedna kad vidis ko nas brani :neutral:

Ne ide mi u glavu kako mozes da ides iz radnje u radnju i krades dok te stalno prati covek koji to snima? I jos ti dobacuje dok snima, tako da ne mozes da ga ne primetis?

Zar ti ne bi palo na pamet 'u ***, pusti, ovo je dokaz, zaglavicu corku'?

O ovome smo nocas na ovoj temi nashiroko diskutovali....recimo nenadyebivosiupravu je izneo par interesantnih zakljuchaka u svojim postovima....ali on je,naravno,kao i ja dileja koja se zanosi teorijama zavere,sve je bilo spontano,slika i prilika kosvoki devojki branilaca Srbije,bla,bla,bla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back