- Poruka
- 216
Zasto moderator dopusta temu u kojoj se vredja javna licnost? Secam se primera kada sam ja opominjan pa i banovan zbog navodnog neprimerenog izrazavanja o Tadicu, zar ne vaze ista pravila za sve??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Novom Sadu je od 2004. toliko toga uradjeno, poplocano sve u centru, oko Spensa, sada se gradi taj novi zatvoreni bazen, izgradjeno raznih sportskih centara, sruseni most izgradjen, nedavno pored sredjen Limanski park (staze i osvetljenje), nova autobuska stanica, otvoreno je sigurno jedno 20-tak novih manjih poslovno-trgovackih modernih centara velicine reda 2000-3000m2, izgradjeno ko zna koliko stambenih i poslovnih zgrada u raznim delovima grada, popravljeno ko zna koliko ulica i bulevara (tesko izbrojati), svuda se nesto gradi ili popravlja, Rusi kupili NIS a.d. Novi Sad, banaka koliko god hoces na sve strane, Merkator, Merkur, Metro trgovina,... i tako dalje i tako dalje. Novi Sad je bas sada mnogo lepsi nego tamo 2004. godine i dobro je da je tako.
očekivana vest, mislio sam da će se još neko vreme pretvarati kao da je sve u redu.
A šta se to desilo sa Majom, kako je zastranila?![]()
A šta ako predje u neku drugu stranku?
Da li je dozvoljeno na ovom forumu nazivatio politicare konjima i kobilama, naravno ako su pripadnici odredjene politicke opcije? Zasto se moderatori prave ludi??
Ko je sledeci to je pitanje ?