Doslo mi odjednom 70 mailova od krstarice u vezi odgovora na teme na kojima sam bio. a pre toga danima nista...
jel se to i vama desavalo...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio im je server malo u OUT-u.I meni se desilo!Cudim se da su ga tako "brzo" popravili!njiokmm:Doslo mi odjednom 70 mailova od krstarice u vezi odgovora na teme na kojima sam bio. a pre toga danima nista...
Zanima me onda samo kako si primio mail sa linkom za azuraciju naloga??HeBePoBaTaH_:Ja sam dao levi mail koji nikad ne otvaram, mož' da stiže šta hoće..
Ako ti se ne odgovara na pitanje ti iskuliraj.HeBePoBaTaH_:E, kad meni pišeš, piši većim fontom zato što sam ćorav.
To je bilo pre godinu dana, mislim da su mi sve opcije osim te za potvrdu registracije OFF :razz: Mudrost, a? Do yaya ti je pitanje..
... i poslali lekarsko opravdanje, za školu ???snaja88:Ja ne znam dal sam ukljucila opciju za mail.......hocu,da bi mi cestitali rodj![]()