Truman
Elita
- Poruka
- 23.213
Radio danas na razgovoru kod psihologa na zahtev poslodavca. Može li neko da mi pojasni šta tačno otkriva ovaj test i kako se analizira...baš me zanima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni jednom dali da crtam ljude kad sam bila dete i sto sam lepo izmanipulisala dok nije naisao jedna matori strucnjak i provalio da nisam lujka...mada, mada ko ce ga znati.
- - - - - - - - - -
ono kapiras da crtas da izbija ocaj ako oces da ih ubedis da si ocajan i crtas lep crtez ako oces da ih ubedis u suprotno. a ima i onaj test sa slikom koja nista ne znaci pa opisujes sta vidis...ja s epitam dal se ovi nasi za nesto skolovali kada je dete moglo da mnipulise pricom.![]()
samo crtaj čičaglišu kad ti traže da crtaš muško, a čičaglišicu (isto samo ima kosu i suknju) kad ti traže žensko, i reci: "evo, pošto ne vidim smisao da sada izigravam slikara". Em ništa nisi slagao, em ćeš dobro proći na testu, em iz toga neće moći da zaključe ništa o tebi osim to da nisi lud pa da sad komplikuješ i mučiš se da se dokažeš kako dobro crtaš...
Radio danas na razgovoru kod psihologa na zahtev poslodavca. Može li neko da mi pojasni šta tačno otkriva ovaj test i kako se analizira...baš me zanima...
Mozda si ipak bila vece dete kada si tako (svesno) razmisljala sta radis, ona mladja nemaju takve (manipulatorske) nagone a ni sposobnosti. Neki "strucnjaci" nisu ni zainteresovani da stvari odrade kako treba.
Da, da, to je idealan pristup kod testa koji radis za prijem na posao.
10 godina i ko najumiljatije jagnje.![]()
Kakvi forumaši takav i forum...i ja sam naivan što postavljam temu i mislim da će neko ozbiljno da piše![]()
U kojoj firmi to traze, crni ti?
Lele kad krenu satanisticke gej orgije(pod uslovom da se prodje psiho test)
Lele kad krenu satanisticke gej orgije(pod uslovom da se prodje psiho test)
Nije to u pitanju. Da firma praktikuje psiho test dali bi mu odmah na stolu spremljen A4 format sa pitanjima. Poslovodja ga je poslao naknadno, nesto mu je zapelo za oko, ne bi to uradio bez razloga. Oce covek da bude siguran da ne zaposli psihopatu.