analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.101
Primjer ovog fenomena je u konstantnom omalovazavanju i podmuklom ismijavanju ljudi kao sto su Kristijan Golubovic ili Jovana Jeremic od strane naroda ili cak javnih licnosti zato sto same te osobe ne potpadaju pod kalup i sablon onoga sto se u Srbiji smatra pametnom ili normalnom licnoscu itd ,i pored svega toga ti ljudi imaju vecu paznju svih ljudi i pracenost nego svi ti kobajagi umniji i normalniji ljudi od njih,a ja bih rekao i zlobnijih.Ako vam se neko ne dopada i smatrate ga losim ili glupim a niste pakosna i zavidna osoba onda necete niti komentarisati niti pratiti javno tu osobu.Po meni Kristijan i Jovana Jeremic su jako unikatne i orginalne licnosti sa jakom harizmom zbog toga su i popularne i sada traziti dlaku u jajetu o nekom ko vama ili meni licno nista lose nije uradio niti zna da postojimo,je krajnje pakosno i zlobno.Jako su energicni,puni zivota i hrabri,jer biti svoj nije lako
Obije osobe su jako inteligetne ali na klasicni nacin malogradjanske Srbije ne po njenim kriterjumima,takvi ljudi u jednoj Americi bi bili dio industsomprije zabave i Holivuda i to jako simpatisani
Obije osobe su jako inteligetne ali na klasicni nacin malogradjanske Srbije ne po njenim kriterjumima,takvi ljudi u jednoj Americi bi bili dio industsomprije zabave i Holivuda i to jako simpatisani
Poslednja izmena: