Mahdi se pojavio!

RickRoss

Buduća legenda
Poruka
32.629
Još je Božiji poslanik Muhamed (SAWS) prorokovao dolazak ovog čoveka. Abdullah Hashem Aba Al-Sadiq je dug očekivani Mahdi. Čovek ide po svetu, skuplja sledbenike velikom brzinom, leči ljude, oduševljava poznavanjem svetih spisa. Islamski učenjaci ga kritikuju, kunu, ali ne mogu da oporvgnu njegove argumente.

1.png
2.png
3.png
4.png

Još je Božiji poslanik Muhamed (SAWS) prorokovao dolazak ovog čoveka. Abdullah Hashem Aba Al-Sadiq je dug očekivani Mahdi. Čovek ide po svetu, skuplja sledbenike velikom brzinom, leči ljude, oduševljava poznavanjem svetih spisa. Islamski učenjaci ga kritikuju, kunu, ali ne mogu da oporvgnu njegove argumente.

Pogledajte prilog 1730154Pogledajte prilog 1730155Pogledajte prilog 1730156Pogledajte prilog 1730157

hahhahhahahahahahahahahah kakva komedija ljudiii

cuj Mehdi Abdullah, a poslanik Muhammed rekao da ce se zvati Muhammed ibn Abdullah, znaci zvat ce se Muhammed sin ABdullaha

kakva komedija jao jao jao :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

strucnjaka da poslusas o tome

Pogledajte prilog 1730154Pogledajte prilog 1730155Pogledajte prilog 1730156Pogledajte prilog 1730157
Laze. Imam El-Mehdu kad se pojavi svi ce znati, cak i ti RickRosse

hahhahhahahahahahahahahah kakva komedija ljudiii

cuj Mehdi Abdullah, a poslanik Muhammed rekao da ce se zvati Muhammed ibn Abdullah, znaci zvat ce se Muhammed sin ABdullaha

kakva komedija jao jao jao :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

strucnjaka da poslusas o tome
Ti veruješ iskrivljenim hadisima, iskrivljenim tumačenjima i koruptivnim, ljubomornim učenjacima.
Mnogi u prisustvu ovog čoveka tvrd da ima neku energiju, da leči bolesne i sad ti koji ne znaš ništa o njemu ćeš da mu se podsmevaš.

daj nam spisak od cega sve leci, gde i koje to ljude, a nemoj da nas mazes i lazes, jer sve je ovo ... znas sta hocu da kazem

pusti ti te mnoge, nego nam daj one koji su bili bolesni, pa ih je izlecio, da vidimo, od kojih bolesti
Bio je snimak jedne žene koja je tri puta završavala u bolnici i svaki put kada bi je Mahdi posetio stanje bi joj se naglo popravilo.
Ne mogu sada da ga pronađem. Ili ne koristim dobre reči za pretragu ili ga je neko uklonio.

Bio je snimak jedne žene koja je tri puta završavala u bolnici i svaki put kada bi je Mahdi posetio stanje bi joj se naglo popravilo.
Ne mogu sada da ga pronađem. Ili ne koristim dobre reči za pretragu ili ga je neko uklonio.
mogla su i njena deca da je posecuju ako ih ima, i isto bi jos se stanje popravljalo

jel ti mislis da smo mi budale? imas argumente ili nemas? tracis nam vreme samo, vidim ja

mogla su i njena deca da je posecuju ako ih ima, i isto bi jos se stanje popravljalo

jel ti mislis da smo mi budale? imas argumente ili nemas? tracis nam vreme samo, vidim ja
Ti si došao meni, ne ja tebi. Nisam te vezao lancima. Imaš internet, imaš pristup poruci i vestima koju donosi Abdullah Hashem, tvoje je da li ćeš je prihvatiti ili ne, a Bog će ti suditi na osnovu toga kada za to dođe vreme.

Mahdi pronalazi paralelu između kraljevstva Judeje i kraljevstva Izraela u drevnm periodu sa današnjom situacijom u Izraelu i Palestini.
Niko još nije tumačio istoriju i biblijske događaje iz ovog ugla.

Mahdi pronalazi paralelu između kraljevstva Judeje i kraljevstva Izraela u drevnm periodu sa današnjom situacijom u Izraelu i Palestini.
Niko još nije tumačio istoriju i biblijske događaje iz ovog ugla.

rat muslimana i hriscana za vreme solomona?

ti si bre veci caci od sns cacija! lozis nas, treba da ti se obrise tema
to tvoje ni pas s maslom ne bi pojeo

Back