paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
koliko je ovde istine..??
http://www.sunfood.ba/hranaizdravlje/magnezijum-hlorid-sve-š-trebate-znati
http://www.sunfood.ba/hranaizdravlje/magnezijum-hlorid-sve-š-trebate-znati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pajo moja komsinica to pije, merila sam joj na grame. Verovatno je pomaze za nesto posto nije prestala da pije i kad sam joj rekla da je uvoz iz Japana i da je mozda radioaktivno.
Prvi put sam za magnezijum hlorid cula pre godinu dana od neke mamine prijateljice koja ga je bas ishvalila ali se ne secam zasto je njoj bio dobar. Komsinica koja ga pije ima problema sa probavom i bolovima u zglobovima i kaze da joj pomaze. Na kesici sam procitala da se uvozi iz Japana pa sam joj predlozila da nadje neki koji nije iz japana zbog one nuklearke posto se magnezijum hlorid vadi iz mora?
Sad sam u dilemi da li da trazim MgCl2 ili da uzmem obicne tablete Mg tipa Natrural Wealth?
Magnezium hlorid kako deluva na tiroidnata zlezda?
U vidu kog hemijskog jedinjenja je bio magnezijum u tim kesicama sa ukusima?Купио сам МгЦл у облику соли, попио са водом и растурио ми желудац. Страшни грчеви. После сам повремено узимо ое кесице са неким укусима, наранџа итд, то су ваљда блаже дозе, и није ми сметало, мада не видим да је ни помогло. Посебно по питању црева (ретка столица, о чему сам већ писао).
Видим да неки утрљавају... Све ми се чини да је само једна интернет помама. Мада, наравно, верујем да је Мг потребан организму, само је питање у каквом облику и колико.
Nisam pitao za komercijalne-trgovacke nazive tih proizvoda nego, da ponovim, u kom hemijskom jedinjenju je bio magnezijum u njima? To valjda pise negde na deklaraciji proizvoda, mogao bi da pronadjes i napises ovde![]()
Dobro, iako mi nisi odgovorio koji je tacno oblik tj. hemijsko jedinjenje bar znamo da NIJE Mg HLORID a u tome je i objasnjenje zasto ti je i iskustvo sa tim nekim drugim hemijskim jedinjenjem magnezijuma bilo DRUGACIJE tj. ti si prakticnim iskustvom uvideo ono sto i jeste najbitnije kod upotrebe minerala - u kom se hemijskom jedinjenju- obliku nalazi.Mg 375 милиграма. Ето, мислио сам да је то заправо магн. хлорид, али није
природне минералне воде богате овим минералом могу на природан и једноставан начин да осигурају његову неопходну дневну дозу.
Magnezijum hlorid se ne pije, magnezijum hlorid se MAŽE, zato što se apsorbuje transdermalno, tj preko kože.
Ko ga uzima oralno, tj pije, taj sebe truje i čupa creva i sa srećom mu bilo, iskreno.
Inače je dobra forma magnezijuma, apsorbuje se preko 70%, što se ne može reći za mnoge forme magnezijuma, a naročito ne za oksid koji se jedini nalazi na našem tržištu, i apsorbuje se jedva 10% i laksativ je.
Kvalitetne forme su: glicinat, taurat, hlorid, malat.
Naručujte ljudi iz ino, 21. vek je.