jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.007
Ma nije normalan nikakav bol,posle bilo koje terapije.Ako je boliznaci da ne treba da radi to.Posle svakog namestanja kicme od strane kiroprakticara, osobi koja ima problema sa kicmom treba da je lakse,a ne teze.Lecim se od 2001. godine i znam sta pricam.Sto se tice nalaza,nije dobar cim je diskus henrija,jer su diskusi u lumbalnom delu osteceni,ili nagnjeceni mnogoSto se tice lekova,nista nisam pio od ovih navedenih.Sto se tice injekcije Zodol mi nije pomagao uopste,pa su mi prepisali Movalis,a posto nije bilo vajde ni od njega,onda su presli na Trodon od 100mg.Drugo uz bilo koje lekove za protiv bolova,ili injekcije,mora da ide Benxedin,koji umiruje upale nerava,tako da bi lekovi,ili injekcije mogli da odreaguju kako treba.Deksazon je injekcija koja se prima na drugi,ili treci dan i pomaze oporavku diskusa,ako je sta ostalo od njih,a Diprofos je Blokadna injkcija koja traje duze,protiv bolova.Naprimao sam se toga,a i dalje primam,po potrebi.Bolje mi je da primim blokadu,jer duze trahe,a manje kolicinski,dok injekcije prepisuju prvo 7 dana,pa ako nije dobro,onda jos 5.Meni se desavalo mnogo puta da mi ne pomogni ni tih 12,pa mora jos jedna tura od 5 dana.I dole pise,kao sro sam ti i naveo i ranije,da je mirovanje najbolje za takve probleme.Uradio sam mnogo elektro terapija i dobio sam aritmiju od njih,a kicmi nije bilo nista bolje.рекли су као нормално је да боли после третмана декомпресије, е сад овако
Pogledajte prilog 1747697
примила је 5 зодок ињекција тј неку замену за њега јер га нису имали у ДЗ Савски венац, та замена за зодол се зове на к примила је и једну ињекцију дексасон у Д3 то је што се ињекција тиче,
ову дифорос нису јој давали уоште за време третмана, то је то
е сад што се тиче лекова афламил је попила 3 и мора да прекине јер има јаку вртоглавицу од њега, Милигаму узима аркоксију као кологен МГ директ не сме због желуца.