Магнетна резонанса кичме

рекли су као нормално је да боли после третмана декомпресије, е сад овако

Pogledajte prilog 1747697

примила је 5 зодок ињекција тј неку замену за њега јер га нису имали у ДЗ Савски венац, та замена за зодол се зове на к примила је и једну ињекцију дексасон у Д3 то је што се ињекција тиче,
ову дифорос нису јој давали уоште за време третмана, то је то

е сад што се тиче лекова афламил је попила 3 и мора да прекине јер има јаку вртоглавицу од њега, Милигаму узима аркоксију као кологен МГ директ не сме због желуца.
Ma nije normalan nikakav bol,posle bilo koje terapije.Ako je boliznaci da ne treba da radi to.Posle svakog namestanja kicme od strane kiroprakticara, osobi koja ima problema sa kicmom treba da je lakse,a ne teze.Lecim se od 2001. godine i znam sta pricam.Sto se tice nalaza,nije dobar cim je diskus henrija,jer su diskusi u lumbalnom delu osteceni,ili nagnjeceni mnogoSto se tice lekova,nista nisam pio od ovih navedenih.Sto se tice injekcije Zodol mi nije pomagao uopste,pa su mi prepisali Movalis,a posto nije bilo vajde ni od njega,onda su presli na Trodon od 100mg.Drugo uz bilo koje lekove za protiv bolova,ili injekcije,mora da ide Benxedin,koji umiruje upale nerava,tako da bi lekovi,ili injekcije mogli da odreaguju kako treba.Deksazon je injekcija koja se prima na drugi,ili treci dan i pomaze oporavku diskusa,ako je sta ostalo od njih,a Diprofos je Blokadna injkcija koja traje duze,protiv bolova.Naprimao sam se toga,a i dalje primam,po potrebi.Bolje mi je da primim blokadu,jer duze trahe,a manje kolicinski,dok injekcije prepisuju prvo 7 dana,pa ako nije dobro,onda jos 5.Meni se desavalo mnogo puta da mi ne pomogni ni tih 12,pa mora jos jedna tura od 5 dana.I dole pise,kao sro sam ti i naveo i ranije,da je mirovanje najbolje za takve probleme.Uradio sam mnogo elektro terapija i dobio sam aritmiju od njih,a kicmi nije bilo nista bolje.

Stigli mi rezultati mr. Ne vidim ja tu neku veliku razliku od pre tri godine (po onom što su napisali, snimak ne umem da gledam), a meni baš nije dobro. Noću me bude bolovi, tj ni ne spavam skoro i ne postoji položaj u kojem me ne boli.
Sad ću da udavim neurologa sa pitanjima.
I tako piše neke promene ,ali je formulacija kao da to nije ništa.

Da njoj bude iole bolje,a hoce od Diprofosa,sigurno.DDok ne primi te blokade,neka pije lekove protiv bolova i neka miruje.Svaki slucajni nagli pokret,moze biti veoma bolan.Mene zaboli tako ajko kada kihnem,da ne znam gde se nalazim.To su strasne stvari.
ма да сам знао за ово не би слао да тај "третман" сад је стање горе али то је што је

IMG_20250627_180003.jpg

Da li ovo objektivno može izazivati jaku bol (pogotovu u stanju mirovanja, noću) ili je nešto drugo u pitanju ?

Molim za mišljenje.Radio sam MR sa kontrastom.Gornji dio kičme.Prije toga sam radio Šišoninove vježbe za vrat.Ima na youtube.Traju oko21 minut.MR je pokazala probleme na C5-6 i C6-7.Problem je što se jako dugo čeka na zakazivanje -pregled fizijatra.
Zamolio bih za mišljenje da li smijem mastaviti Šišoninove vkežbe za vrat ili imate predlog za neke druge.

Prilozi

• 20250702_212519.jpg
    20250702_212519.jpg
    85,7 KB · Pregleda: 2

Back