Magnetna prostirka lečenje-dilema

Peca.o

Zainteresovan član
Poruka
115
Pozdrav,
Imao sam jake bolove u leđima u lumbalnom delu (išijalgija) koji se povremeno vraćaju doduše u blažem obliku.Probao sam sve i svašta ,a trenutno sam u dilemi da li je ona magnetna prostirka za dušeke tako delotvorna i da li je neko imao iskustva sa tom vrstom terapije protiv bolova.
Piše da deluje pozitivno na spavanje, migrene, bolove u leđima (što mene najviše interesuje) i još sjaset drugih problema ujljučujući i bolji san.Nisu baš jeftine ali bih voleo da čujem nečije iskustvo ili još bolje stručan savet nekog doktora, fizijatra...
HVALA I POZDRAV!

idi kod lekara, pravog lekara

nek te posalje kod fizioterapeuta ili nekoga, nek ti da koje vezbe su dobre za tebe

to sa magnetima su nadrilekarstva, nebuloze.

stiti od magnetnih znacenja zemlje, zraci telo, elektro magneta zastita od ne znam cega i druge glupe nepostojece primene

stolica na kojoj sedis treba da bude anatomski oblikovana da fizicki podrzava donji deo ledja kao potpora tj da osiguras da ti je kicma prava, da se ne krivis

ako vozis kola imas anatomski dodatak za donji deo ledja sa istom svrhom

krevet na kome spavas, treba da ti bude polu tvrd ili tvrd dusek, da bi kicma ostajala prava kada legnes

imas prostirke sa memorijskim penama koje su napravljene da ti se kicma pravilno ispruzi kada lezis

sve je bolje, od nebuloze zvano magnetna zracenja i slicne prevare

taj problem potice od loseg drzanja ledja, krivis se, lose nosis tezinu tela, itd.

znaci prvo i osnovno su vezbe koje ti da pravi lekar, najvaznije je da vezbas, da ti misici ledja, narocito donjih ledja budu jaki, da mogu da podrzavaju kicmu u nosenju tezine tela

sve ostalo je go ******, prazna prica. a cenu nemoj da gledas preterano, jer je u pitanju tvoje zdravlje. ne treba da te neko opljacka, ali da li kosta 50, 250, 150eura, to je tvoja kicma, i nema realno nema cenu ako ces se ti osecati zdravim i neces trpeti bolove.

osim za magnete za krađu struje :mrgreen:
I to su bačene pare jer sve dok su žigovi i kućište brojila sa diskom neoštećeni - ništa spolja ne može primetno uticati na merenje.

Dok sam radio bilo je veoma malo elektronskih brojila i jedna je serija (niških) zaista bila osetljiva na magnet spolja ali su to ispravili. Mislim da ni savremena elektronska brojila nisu osetljiva na spoljne uticaje.

Poslednja izmena:
Pozdrav,
Imao sam jake bolove u leđima u lumbalnom delu (išijalgija) koji se povremeno vraćaju doduše u blažem obliku.Probao sam sve i svašta ,a trenutno sam u dilemi da li je ona magnetna prostirka za dušeke tako delotvorna i da li je neko imao iskustva sa tom vrstom terapije protiv bolova.
Piše da deluje pozitivno na spavanje, migrene, bolove u leđima (što mene najviše interesuje) i još sjaset drugih problema ujljučujući i bolji san.Nisu baš jeftine ali bih voleo da čujem nečije iskustvo ili još bolje stručan savet nekog doktora, fizijatra...
HVALA I POZDRAV!

Sve to zavisi od organizma i odprosirenosti bolesti.meni licno nisu pomagale te magnetne prostirke,koje imaju i u bolnicama.Banjici i reumatoloskom,gde sam lezao,cak su mi proizvele i kontra efekte i jace bolove.nemoj bacati pare vec probaj,mozda imaju i u tvom domu zdravlja,ako ima fizijatrija,pa probaj 10-ak terapija.da se uveris kako reaguje na tvoj problem.Raznih lekara ima,a najmanje onih koji hoce da ti kazu pravu istinu o problemu,nego te salju redom idi ovde idi onde,a tebi se stanje pogorsava.Ako nisi bio u nekoj banji podnesi zahtev u PIO,neka ti daju neku banju i trazi magnet.tamo se ide 21 radan dan i ako ti tamo bude dobro ili ne,onda ces videti sta ces.te isijalgije nisu kod svakoga iste.Neko sme da greje bolna mesta,a neko nesme,a ti magneti greju i ko zna dal bi ti bilo bolje.

Pozdrav,
HVALA I POZDRAV!

неееееее, не бацај паре.
мислим да ми је то једини заеб у животу.
ја и даље не могу да спавам, и то ме је намамило.
боље да сам те паре спиччкала у кафану :zcepanje:

Sve to zavisi od organizma i odprosirenosti bolesti.meni licno nisu pomagale te magnetne prostirke,koje imaju i u bolnicama.Banjici i reumatoloskom,gde sam lezao,cak su mi proizvele i kontra efekte i jace bolove.nemoj bacati pare vec probaj,mozda imaju i u tvom domu zdravlja,ako ima fizijatrija,pa probaj 10-ak terapija.da se uveris kako reaguje na tvoj problem.Raznih lekara ima,a najmanje onih koji hoce da ti kazu pravu istinu o problemu,nego te salju redom idi ovde idi onde,a tebi se stanje pogorsava.Ako nisi bio u nekoj banji podnesi zahtev u PIO,neka ti daju neku banju i trazi magnet.tamo se ide 21 radan dan i ako ti tamo bude dobro ili ne,onda ces videti sta ces.te isijalgije nisu kod svakoga iste.Neko sme da greje bolna mesta,a neko nesme,a ti magneti greju i ko zna dal bi ti bilo bolje.

ма ово ти је нешто као простирка коју ставиш на лежај, а у њој су као неки магнети,
а са стране виси нека куглица и она је на поду.
мислим да сам пукла неких 350 еврића.купила пре седам година.
будала неопевана :lol:

ма ово ти је нешто као простирка коју ставиш на лежај, а у њој су као неки магнети,

Eto odgovor iz prve ruke za postavljaca teme Peca.o.

Odes lepo na magnetnu rezonancu, snime te, i odmah ti dijagnostifikuju uzrok bolova u ledjima.
Nakon toga, ides dalje, i lecis uzrok.

Ne razumem, zasto bi iko bacao pare na neke gluposti, umesto da se pozabave dijagnostikom??? Snimanje magnetnom kosta samo 100 evra, da ne cekas nista (par dana samo) u privatnoj ordinaciji, a za to svako moze da skupi pare.

U NemackU za to traze 1500 evra, varaju tako matore budale, a skupe su jer je magnetna prostirka u kashmiru:zcepanje:

Ko voli da kupuje lekove ne treba mu detoks, jer digitalni sadrzaji imaju zgodnu osobinu da poboljsavaju njihovu apsorpciju u tkivima. To je inace jedna od glavnih korisnih namena elektromagnetnih terapija generalno, zato ne bi bilo cudno da su upravo ovi procesi ucinili i konvencionalnu medicinu efikasnijom nego sto je bila.:think:

Poslednja izmena:
Odes lepo na magnetnu rezonancu, snime te, i odmah ti dijagnostifikuju uzrok bolova u ledjima.
Nakon toga, ides dalje, i lecis uzrok.

Ne razumem, zasto bi iko bacao pare na neke gluposti, umesto da se pozabave dijagnostikom??? Snimanje magnetnom kosta samo 100 evra, da ne cekas nista (par dana samo) u privatnoj ordinaciji, a za to svako moze da skupi pare.

Ispravka, magnetna rezonanca košta, u ovom slučaju, 300 evra, znam pouzdano jer sam nedavno toliko platila.

Back