yugo 45
Ističe se
- Poruka
- 2.824
Montira se vrlo lako. U svakom slucaju posle brojila. najakse je da se iz table izvuku sve tri faze i zakace na saver a onda iz savera ponovo vrate nazad. Najmanja 3 fazna sprava je oko 2.5 kg i dovoljna je za 60 Kw. Ostale, vece su vec mnogo skupe i vece. Ova od 60 Kw je potpuno OK za vecinu malih firmi...Postoji i bolja (jeftinija varijanta) a to su jednofazni power saveri. Njih samo ukljucis u utikac i sredi situaciju ali samo u toj fazi. Ako lepo u stanu rasporedis uredjaje moze i ta sprava da zavrsi posao. A ona je stvarno nije skupa. Ta koja se bode u utikac lici na klasicnu prevaru ali kada sam bolje pogledao ona je ista kao i vece (ozbiljne sprave). Kuciste joj je plasticno, garancija 6 mseci ili max god.dana...ako je lose prikacis nece nista da stedi (ako je ubodes u fazu gde su grejna tela ili sijalice. Sutra cu da Ti posaljem semu za montazu. Ja obozavam Pow savere. palim se da narucim 4 ili 5 modela i da vidim kako rade. Problem je sto veliki nece da mi prodaju po 1 kom. ili traze veliku lovu...Resicu to nekako.
video sam na snimcima samo monofazne i da ih samo ustekaju i to je to
ali vise mi se svidja ova 3fazna varijanta i
izgleda mi se ozbiljnije po tvojim recima
sad ako neko zivi u nekim udaljenim krajevima bilo bi pametno staviti i neku prednaponsku zastitu
koja je cena za ovu 3faznu spravu