magnet za šljam

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
zašto neko konstantno privlači i zapati pored sebe šljam?
sličan se sličnom... ili mazohizam ili paćeništvo ili elementarni neukus ili manjak samopoštovanja ili... zašto?
imam drugaricu (podrazumeva se...) koja konstantno se lepi (ili pak obrnuto) za klasičan šljam
znači to su neki tipovi glupi ko tocilo, s praznim pričama, s interesoivanjima amebe, propali fudbaleri Ž lige, moleri, olinjali šmekeri s više životnog staža nego prideva u rečniku... ma
i normalno da se čovek pita zašto neko sebi to radi i to baš simptomatično?
aaaaaaaaa grozomorno, sad kad malo razmišljam

sličan se sličnom... ili mazohizam ili paćeništvo ili elementarni neukus ili manjak samopoštovanja ili... zašto?
imam drugaricu (podrazumeva se...) koja konstantno se lepi (ili pak obrnuto) za klasičan šljam
znači to su neki tipovi glupi ko tocilo, s praznim pričama, s interesoivanjima amebe, propali fudbaleri Ž lige, moleri, olinjali šmekeri s više životnog staža nego prideva u rečniku... ma

:lol:
legendo

nisu ga tukli dovoljno kad je bio mali

Slično slično privlači, koliko god se mi samozavaravali i opravdavali kad nas isti zajebu.

Кожњак, па то је већ серијска колекционарка треша.
Само јој колица и контејнер фале.
Воли жена, не би требало да имаш проблема са тим.

Jeste li nekad razmisljali da zrtva moze da bude i sposobna i uspesna osoba koja na prvi pogled ima sve.

Још и ако на 2. поглед има све и способна је, вероватно ће бити мета разноразних.
Ако је мало садо, онда су га потенцијални манијаци угасили. Зависи колико је паметна и какав је тип личности.

pa šta je pomešala jbte kad ako neko ima keš onda svaka budala sponza ili neki drugi dreš gleda da ga zaskoči, ae mozga malo nemo prste samo :lol:

pobogu tenzijo ti kao da si prvi osnovne
moze da te zaskace ko god hoce
evo i ovde na forumu ima tih ljubomornih frikova, pa sto bi se zbog toga osecao kao zrtva?mogu da skacu do prekosutra i glume nasilnike, takva im je priroda
ako ti nisi u tom frik modu, jednostavno ih ne primecujes..ni njih, ni to njihovo ludilo..

pobogu tenzijo ti kao da si prvi osnovne
moze da te zaskace ko god hoce
evo i ovde na forumu ima tih ljubomornih frikova, pa sto bi se zbog toga osecao kao zrtva?mogu da skacu do prekosutra i glume nasilnike, takva im je priroda
ako ti nisi u tom frik modu, jednostavno ih ne primecujes..ni njih, ni to njihovo ludilo..

ama velim ti da oni koji imaju keš slavu uspeh itd imaju veću verovatnoću da ih zaskače šljam, odnosno na njih se lepi šljam i ponajviše, šta tu ima nejasno lebati :lol:

ama tenzijo, imali ili ne kes - za sljam se lepi sljam
to ti je ono magnetsko privlacenje
lud se ludom raduje

jeste, u vecini slucajeva je tako ili bar bi trebalo da bude.
polazimo od toga da se dobro dobrim vrtaca, a lose losim, moramo da priznamo da mnogo gresimo i da smo cesto videli i osetili ako ne i precesce da nije tako.
tako ja rezonujem i to privlacenje.

sto zracis to i privlacis, kod nekif funkcionise to, al preduslov je da imas neki instinkt u sebi da mozes da vidis posle 5 minuta ko je kakav, na zalost ne moze to svako, tako da oni dobri privlace i svasta, magnet isto privlaci sve i i sjajan i rdzav materijal.

To se ja pitah davno... pa i temu otvorih...
Moja drugarica se zabavljala sa takvim olosem...
udala se za njega, rodila mu dete, i dalje ga titra kao malo dete
a on je i dalje vara, maltretira, zaebava...

Nikad mi to nece biti jasno?!
Kako i zasto je to dopustila?!
Glumi neku srecnu porodicu,
zarad cega, ne znam.

Ma najezim se i kad se setim njegovih izjava punih ponizenja prema njoj.
Meni krece u zelucu da povratim, pogledam nju a ona ko tele...

zaludjenost, manjak samopouzdanja, kompleksi iz mladosti,
iz porodice, odnosi sa roditeljina
a na kraju ima i onog svaka serpa ima svoj poklopac

Back