Truman
Elita
- Poruka
- 23.378
Da li se neko od vas bavio magijskim tehnikama poput kabalističkog krsta, srednjeg stuba, pentagrama isl? Zanima me ima li efekta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prisustvovao sam egzorcizmu, pomenuto na religiji ali kako zakljucavaju teme o ishrani u sprezi nisu zasluzili da se klip postavi kod njih.
Osoba je oslobodjena, deset dana nakon regresije povukli su se psihosomatski simptomi sto je i verifikovalo strucno lice.
U karti Saturn je dobar osim sa Neptunom. Mesec o Algol.
U kvadratu. Imas kod Dupora svaki aspekt, priroda zavisi od veze sa drugim telima.
Nikola Pasic je imao konjukciju, Mesec u opoziciji. Na dan smrti Mesec je tranzitovao ova dva a natalno polozen u Lava (hijerarhija, vlast). Umro od srcanog napada dan nakon dobijanja informacije od kralja da mandat vlade nije poveren njegovom sinu.
Ucestvovao u atentatu (noz u ledja Neptun) Saturn je polozaj, Mesec masta, emocije, vezanost, a u Lavu (polozaj, hijerarhija) ali i dete. Lav (sunce) udara na srce.
moj tata je iznenada umro od srca kada je SA bio na Algolu opoz. Neptun kvadrat Mars,MO,SO u Lavu(bio je LAV) iako u natalu nije imao nista slicno ...
Јел идеја да се предвиди датум нечије смрти?
moj deda je iznenada umro od srca kada je SA bio na Algolu opoz. Neptun kvadrat Mars,MO,SO u Lavu(bio je LAV) iako u natalu nije imao nista slicno ...
i, da su Saturn i Mars pa i Neptun uvek u kombinaciji kada se desi smrt
Реци шта си доживио.Evo jedna jednostavna i korisna vežba za Praktikante: zamislite da sebe posmatrate iz trećeg lica. Npr. zamislite da je neki objekat koji se nalazi u vašoj blizini kamera da i da gledate sebe kroz tu kameru.
Neću reći šta sam doživeo da ne biste imali očekivanja. I ako ne uspe iz prve samo vežbajte.