Magijski rituali u PRAKSI

Ritual Pentagrama je primena Tetragramatona za transformaciju ideja i želja u materijalne, ˝solidne˝, zemaljske objekte.

probaj MAGIČNI NAPITAK

Ovaj napitak dobro će ti doći kada se zaljubiš jer greje dušu i telo i oslobađa od napetosti

Način pripreme: ukloni košticu iz 500 g šljiva pa ih iseckaj na sitne komadiće. Šljive pomešaj sa 175 g šećera, tri grančice ruzmarina i 259 ml izvorske vode. Sve zajedno kuvaj u jednom velikom loncu oko 15 do 20 minuta. Ostavi smesu da se ohladi pa je izmuti mikserom. Dobijeni sok procedi i pomešaj sa 10 g limunovog soka. Napitak prekrij plastičnom folijom pa ga ostavi da stoji nekoliko dana u frižideru. Nakon toga prespi ga u flašu.

KAKO SIHIR DJELUJE?

Danas kada okultizam dozivljava svoju renesansu poturaju se razne neistine i dezinformacije o samoj magiji. Tu je najvise na udaru onaj najnizi oblik magije - vracanje. Iako se ovaj oblik medju ozbiljnim duhovnicima izbegava u sirokom luku jer predstavlja podilazenje niskim strastima i pobudama on najvise utice na losu reputaciju okultizma.

Odmah na pocetku treba reci da je u pitanju cista manipulacija sa neupucenim masama kojima se kroz novine i povrsne knjige plasiraju neistine umotane u nesto sto bi se moglo nazvati "kucna" magija gde nezadovoljna supruga svom muzu treba dati u kafi tri kapi menstrualne krvi ili ga dodirnuti obajanim medom i desi se cudo. To su notorne gluposti od kojih nema nikakve koristi i pre svega ih treba smatrati bajkovitim i romanticnim receptima kojih su se setile neke bakice dok su plele carape.

Evo jedna jednostavna i korisna vežba za Praktikante: zamislite da sebe posmatrate iz trećeg lica. Npr. zamislite da je neki objekat koji se nalazi u vašoj blizini kamera da i da gledate sebe kroz tu kameru.

Neću reći šta sam doživeo da ne biste imali očekivanja. I ako ne uspe iz prve samo vežbajte.

Prisustvovao sam egzorcizmu, pomenuto na religiji ali kako zakljucavaju teme o ishrani u sprezi nisu zasluzili da se klip postavi kod njih.
Osoba je oslobodjena, deset dana nakon regresije povukli su se psihosomatski simptomi sto je i verifikovalo strucno lice.

U karti Saturn je dobar osim sa Neptunom. Mesec o Algol.

Prisustvovao sam egzorcizmu, pomenuto na religiji ali kako zakljucavaju teme o ishrani u sprezi nisu zasluzili da se klip postavi kod njih.
Osoba je oslobodjena, deset dana nakon regresije povukli su se psihosomatski simptomi sto je i verifikovalo strucno lice.

U karti Saturn je dobar osim sa Neptunom. Mesec o Algol.

sta to znaci kad je nekom vladar Sunca Saturn a u konj.sa Neptunom?

U kvadratu. Imas kod Dupora svaki aspekt, priroda zavisi od veze sa drugim telima.

Nikola Pasic je imao konjukciju, Mesec u opoziciji. Na dan smrti Mesec je tranzitovao ova dva a natalno polozen u Lava (hijerarhija, vlast). Umro od srcanog napada dan nakon dobijanja informacije od kralja da mandat vlade nije poveren njegovom sinu.

Ucestvovao u atentatu (noz u ledja Neptun) Saturn je polozaj, Mesec masta, emocije, vezanost, a u Lavu (polozaj, hijerarhija) ali i dete. Lav (sunce) udara na srce.

Astrolog je mogao tada da mu predvidi za dete da li ce dobiti mandat ili nece jer aspekt Saturn o Neptun 180 Mesec je jak a nepovoljan. Solar za godinu smrti Saturn kvadrat Neptun, Mesec polje VIII.

Poslednja izmena:
moj deda je iznenada umro od srca kada je SA bio na Algolu opoz. Neptun kvadrat Mars,MO,SO u Lavu(bio je LAV) iako u natalu nije imao nista slicno ...

Prvo si napisala otac, drzala pola sata pa preformulisala u dedu.

i, da su Saturn i Mars pa i Neptun uvek u kombinaciji kada se desi smrt

Prvi put cujem za ovako nesto. Milan Delcic Delca je preminuo na dan kada nijedan od ova tri nije pravio aspekt.

kada je moj otac umro, saturn je bio na 27 stepenu raka, mars na 18 shkorpije a neptun na 14 vodolije... kod mene su to navedenim redosledom prva, peta i osma kuca... zanima me da li se po ovom polozaju moglo predvideti tako neshto?

Smrt nastaje tada kada su se svi aspekti aktivirali i odradili svoj posao u životu pojedinca. Moguće je posmatrati oca preko ličnog horoskopa, ali ne i ustanoviti precizan uzrok smrti. Moguće je videti skup ljudi koji dolaze određenog dana da izjave saučešće. Moguće je videti tragediju u porodici.
Za prirodnu smrt treba ipak pratiti tranzite.

Pitanje je šta za osobu zaista predstavlja smrt. Ako je za osobu to ultimativna prepreka, to će se pokazati takvim u natalu. Ako je oslobođenje od patnje, to će se pokazati takvim. Ipak, teško je to protumačiti, a još teže saopštiti, pogotovo kada je u celu priču ubačen neptun.

Postoje pokazatelji, postoje nagoveštaji u vidu veoma loših aspekata, prelaz Marsa, pad Sunca, kvadrat Saturna, loša Dvanaesta, ali to nije nešto što se olako gleda, a još manje nešto što se olako shvata jer kada je reč o bližnjima stvara se potpuno drugačija slika, a ujedno i neverica.

Saturn u Raku u Prvoj može nagoveštavati Događaj sa Ocem u Porodici, ali nikako drugačijeg od prethodnih dana. Treba tu odmah videti položaj Meseca i Marsa. Mesec posmatramo kada je dnevni događaj, često kada je više ljudi umešano, ali može i za jednu osobu da se posmatra.

U očevom natalu (i tranzitima) četvrta se definitivno gleda u kombinaciji sa vrhom osme. U stvari prvo vrh osme, vladar osme i onda kombinacija sa četvrtom. Ovako se samo Vidi Mesec u Četvrtoj, događaj u porodici na stepenu Jarca (Otac).

Nažalost, nemam puno iskustva sa posmatranjem nečije smrti preko tuđeg horoskopa, a još manje bez natala. Ono što znam jeste da je moguće jer sam pratio kako rade iskusniji astrolozi, ali to je kako god da se okrene veoma tužna i bolna tema.

Evo jedna jednostavna i korisna vežba za Praktikante: zamislite da sebe posmatrate iz trećeg lica. Npr. zamislite da je neki objekat koji se nalazi u vašoj blizini kamera da i da gledate sebe kroz tu kameru.

Neću reći šta sam doživeo da ne biste imali očekivanja. I ako ne uspe iz prve samo vežbajte.
Реци шта си доживио.:ceka: Има нас што нас занима, а немамо храбрости да пробамо.

Kako to misliš - deindetifikaciju?

Ako si imao astralnu projekciju, recimo, ne bi trebalo da si doživeo da je tvoje telo (koje je sedelo) u stvari neko ''strano telo''?

Koliko dugo si imao dato iskustvo? Moguće je da je bilo veoma kratkotrajno jer je ipak bio sedeći položaj.

Pri takvim iskustvima, a pogotovo u ležećem položaju i isključivo tokom najjače REM faze (recimo relativnih 5-6-7 sati ujutru kada se lako pada u san) je astralna projekcija najdelotvornija za ljude koji nisu trenirali.

Izlazak iz korporalnog tela i svesti je u početku zastrašujuć, ali je takođe i oslobađajuć doživljaj. Ja sam bez treningla držao formu dobrih 30-tak minuta, iako mi je sve delovalo kao 4-5 minuta. Mnogi ''stručnjaci'' će ti reći da ne možeš da dolaziš u kontakt sa fizičkim stvarima tokom datog iskustva (recimo ne možeš da otvoriš bravu ili prozor) bez višegodišnjeg treninga. ja sam uspeo da to učinim s obzirom da nisam bio svestan situacije. Za mene je sve delovalo kao normalno stanje svesti uz povremene promene percepcije (magličasto svetlo na krajičcima vizuelnog spektra).

Moraš takođe znati da postoji i opasnost potpunog odvajanja od tela ukoliko predaleko odeš, a toga nećeš ni biti svestan dok ne bude prekasno. Takođe postoje i entiteti koji se hrane tobom, tvojom energijom ili kako god želiš da nazoveš. Ako ih slučajno vidiš, ne prilazi im i ne diraj ih. Niski su, brzi, grbavi i najviše vole ćoškove kuća i prostorija, a pogotovo tamo gde ima puno mraka ili gde se dugo nije čistilo.

Ne znam šta još da ti kažem osim da je opasno to što radiš na svoju ruku i ne preporučujem da to radiš zbog puke znatiželje ili radoznalosti (AKO uopšte radiš). Savetujem da prvo debelo izvežbaš lucidno sanjanje pre upuštanja u stvari koje su opasnost za život na koje ne možeš da utičeš bez pomoći drugih. Još bolje, zadrži se na lucidnim snovima z:mrgreen: z:poz:

Back