rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Ako postoji jedna stvar koju bi menjali na svom partneru, shta bi to bilo? Samo jedna stvar dolazi u obzir. Osvrnete se oko sebe i neshto vam smeta, shta je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesela_zena_beogradska:Veruj .. shta da ti radim .. meni je kita najobozavanija stvar u zivotu i shodno tome i pishem o njoj, sa setom, ili sa ushicenjem, kako kad .. uostalom, zato sam i izabrala ovaj forum, od pedeset drugih, sa drugachijim sadrzajem. I bre, shta tebe boli kita o chemu cu ja da pishem?
montekristo:Mene ne boli nista, a posto je ovo slobodna drzava, ti imas pravo da pises o cemu god hoces. A ja isto tako imam pravo da komentarisem tvoje postove. Sad ako ti se ne dopada ono sto sam prokomentarisao to je tvoj problem.
A i ako si zaista zensko, kazem ako, onda si nedojebana. To jest, jedino sto ti ***** je tastatura koliko ja vidim. I vise nista nemam da ti kazem. Zdravo.
......tek popisujem njegove vrline i mane.....pa ću onda da ih klasifikujem.....e, onda kreće udaranje packi.....rastamann:Ako postoji jedna stvar koju bi menjali na svom partneru, shta bi to bilo? Samo jedna stvar dolazi u obzir. Osvrnete se oko sebe i neshto vam smeta, shta je to?
montekristo:@Vesela_zena_beogradska - E covece, sve vise i vise verujem da si ti neki latentni (citaj prikriveni) homoseksualac koji ovde na Forumu pokazuje svoje prave afinitete prema sexu posto to ne moze u javnosti. Pa ti k*tu iz usta ne vadis.Svaka druga rec te k*ta ovo, te k*ta ono. Strasno.