Magick Stick

Mogu samo da kazem sta bih menjala na sadasnjem partneru, sa kojim se, uzgred budi recheno, srecem i danas, iako sam rekla da necu vise, ali nuzda zakon menja. Dakle, sav je ko bog .. pametnica jedna, lepuskast & visok & zgodan .. i tu nishta ne bih menjala .. ali kita ..

impotence_2.jpg

Vesela Kitica :lol:

@Vesela_zena_beogradska - E covece, sve vise i vise verujem da si ti neki latentni (citaj prikriveni) homoseksualac koji ovde na Forumu pokazuje svoje prave afinitete prema sexu posto to ne moze u javnosti. Pa ti k*tu iz usta ne vadis. :) Svaka druga rec te k*ta ovo, te k*ta ono. Strasno.

Veruj .. shta da ti radim .. meni je kita najobozavanija stvar u zivotu i shodno tome i pishem o njoj, sa setom, ili sa ushicenjem, kako kad .. uostalom, zato sam i izabrala ovaj forum, od pedeset drugih, sa drugachijim sadrzajem. I bre, shta tebe boli kita o chemu cu ja da pishem?

Mene ne boli nista, a posto je ovo slobodna drzava, ti imas pravo da pises o cemu god hoces. A ja isto tako imam pravo da komentarisem tvoje postove. Sad ako ti se ne dopada ono sto sam prokomentarisao to je tvoj problem.
A i ako si zaista zensko, kazem ako, onda si nedojebana. To jest, jedino sto ti ***** je tastatura koliko ja vidim. I vise nista nemam da ti kazem. Zdravo.

Vesela_zena_beogradska:
Veruj .. shta da ti radim .. meni je kita najobozavanija stvar u zivotu i shodno tome i pishem o njoj, sa setom, ili sa ushicenjem, kako kad .. uostalom, zato sam i izabrala ovaj forum, od pedeset drugih, sa drugachijim sadrzajem. I bre, shta tebe boli kita o chemu cu ja da pishem?

A i ti preterujes... Udaras po dimenzijama kite i izdrzljivosti a to je rak rana ovog foruma sto se muskog dela tice. A plus sto seres da svrsavas... :-D
Uklopi se bre! Normalna duzina kite je 13 cm u erekciji, normalan odnos traje 10 minuta i zeene nemaju G SPOT i imaju normalno orgazam jednom u tri meseca.... Trujes bre! :grin:

montekristo:
Mene ne boli nista, a posto je ovo slobodna drzava, ti imas pravo da pises o cemu god hoces. A ja isto tako imam pravo da komentarisem tvoje postove. Sad ako ti se ne dopada ono sto sam prokomentarisao to je tvoj problem.
A i ako si zaista zensko, kazem ako, onda si nedojebana. To jest, jedino sto ti ***** je tastatura koliko ja vidim. I vise nista nemam da ti kazem. Zdravo.

Kakve ti gluposti pises covece. Sta ima nenormalno sto ona stalno razmislja o kiti?

Meni je pi*ka non stop u mislima, libido mi je konstantno visok, sada u 35-toj godini isto kao i pre 20 godina, i nadam se da ce tako biti uvek. Ja to smatram za normalnu seksualnu motivaciju.

montekristo:
@Vesela_zena_beogradska - E covece, sve vise i vise verujem da si ti neki latentni (citaj prikriveni) homoseksualac koji ovde na Forumu pokazuje svoje prave afinitete prema sexu posto to ne moze u javnosti. Pa ti k*tu iz usta ne vadis. :) Svaka druga rec te k*ta ovo, te k*ta ono. Strasno.

Skroz se slazhem sa montekristom.. Neveseli_feget_beogradski :) Ali i ja dolazim na krstu da se lechim tako da razumem choveka.. hehe

Back