2.DIE.4.
Obećava
- Poruka
- 79
Obe su lose mnogo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Koliko znam ABBA je davo pobedila ne nekoj Evorviziji... to valjda dovoljno govori o kakvom bendu je rec.![]()
Lucky girl:da,ali pesme u abbi su pisali muskarci,ne one dve devojke....hm....zar to onda nije isto?
pa,razlika u glasovnim kvalitetima je vise nego ocigledna,right? :shock:Lucky girl:da,ali pesme u abbi su pisali muskarci,ne one dve devojke....hm....zar to onda nije isto?
Obe? e , moracu da te razocaram, ali ABBA je stara grupa, bend, eto samo toliko...2.DIE.4.:Obe su lose mnogo
Mislio sam na pesme da su obe lose.A ne da je losa Madonna ili da je losa GRUPA Abbabehemoth:Obe? e , moracu da te razocaram, ali ABBA je stara grupa, bend, eto samo toliko...
pa jesu...behemoth:hm... pa posle pricate da su zene superiorniji pol?...
da,naravnoBanshee:pa,razlika u glasovnim kvalitetima je vise nego ocigledna,right? :shock:
Pazi... postoji velika razlika u muzici tog i ovog vremena (da se tako izrazim), to je prvo. Drugo, ABBA je band koji sam stvara muziku, dakle... oni nisu samo izvodjaci (kao Madone) vec i kompletni autori svoji stvari. To su dva potpuno razlicita sveta... bez obzira na Evroviziju.![]()
Znam da je bilo pre 5 godina, ali brate mnogo seres!
Madonna je kraljica koja i te kako kontrolise i radi svoj posao najbolje.
Abba je poznatija grupa sa nekoliko lepih pesama i to je to.
Madonna se bavi covekom i zivotom, a ne pesmicama.
Mozda si zato imao poteskoca da je razumes, ali ona to radi vec 30 godina.