Maču Pikču

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PA8

Poznat
Poruka
8.900
Ja planiram da to posetim.
Da li je neko od vas bio tamo?
Mene najviše brine visinska bolest.

1000001922.jpg

Ja planiram da to posetim.
Da li je neko od vas bio tamo?
Mene najviše brine visinska bolest.

Maču Pikču je bukvalno rečeno magično mesto..
Nemoj da te brine visinska razlika jer navikneš se za dan ili dva..Imaš list koke da kupiš i žvaceš kao što su i Inke radile
U svakom hotelu u Kusku na primer imaš na raspolaganju čaj od koke sa limetom, a imaš da kupiš u apoteci tablete
Zaboravila sam kako se zovu ali se secam da su koštale oko 20 dolara ( to sam zapamtila) :lol:
Jedino nije preporučljivo da se trči i napreže i da se ima seks , dok se ne priviknaš ..

Kusko je na cca. 3.400 nadmorske visine a Maču Pikču je na cca. 2.300 nadmorskoj visini
Na Altiplanu podnosiš bez problema i vecu nadmorski visinu :)

Clip.jpg

Maču Pikču je bukvalno rečeno magično mesto..
Nemoj da te brine visinska razlika jer navikneš se za dan ili dva..Imaš list koke da kupiš i žvaceš kao što su i Inke radile
U svakom hotelu u Kusku na primer imaš na raspolaganju čaj od koke sa limetom, a imaš da kupiš u apoteci tablete
Zaboravila sam kako se zovu ali se secam da su koštale oko 20 dolara ( to sam zapamtila) :lol:
Jedino nije preporučljivo da se trči i napreže i da se ima seks , dok se ne priviknaš ..

Kusko je na cca. 3.400 nadmorske visine a Maču Pikču je na cca. 2.300 nadmorskoj visini
Na Altiplanu podnosiš bez problema i vecu nadmorski visinu :)

Pogledajte prilog 1715426
U Boliviji i Isus u crkvi ima malo deblji obraz od zvakanja koke :D

FB_IMG_1746053049275.jpg

Back