Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dugo me nije bilo drugari, sve vas pozdravljam i pohvaljujem sredjivanje foruma fotografije - bravo za Moderatore
postavljam dve fotke cveca needitovane,radjene mobilnim ali vise idu na ovu temu:
dobo nam se vratio malik...dobro radi ta nokia...očekujemo da nam se pridružiš i na ostalim temama, pošto te nije bilo verovatno ima dosta fotografija...
dobrodošl pričalice,
nadam se da ćeš i da fotografišeš u duhu tvog user name...malo isprčkaj po ovom forumu, vidićeš kako će ti se kvalitet fotografija poboljšati, bez obzira na kvalitet fotoaparata...
hvala na dobrodošlici. čeprkaću kad budem imala vremena...ne očekujete too much. spremanje zimnice je u toku.
p.s. možda aparat i nije očajan, ali sam ja totalni amater.
dobr kadar djole... (ja tebe nikako ne mogu da razlikujem od duleta... ne znam zasto... podsecaju me avatari...i imate ovu donju crtu... zbunjiva me to :| )
ma stavio sam nešto čisto da malo dignem temu...
pa probaj da nas razlikuješ po različitom imenu...a ako vidiš mnogo dobro fotku onda je to duletova, i obrnuto...a koju donju crtu?