Macro fotke

Eo jedna fotka :) nisam kačio ništa odavno, a i slabo fotkam u poslednje vreme... :sad2:

7MUVKYSTYG_650.jpg

Pozz :)

@tab, jel to zova? mozda da si napravio neki makro iz nekog drugog ugla... da si malo spustio kadar... :)

@nebo, a gde cvece??

color_blind_by_Beebie.jpg

a ovo je jedini put kada je blic posluzio, po meni, savrseno...

Treba smaniti velicinu fotografije na 800px

Poslednja izmena od moderatora:
@ forest
Jeste Zova. Nije losa ideja za pomeranje kadra. Ovo sam ovako stavio jer mi se svidelo blurovana pozadina (sve osim cveta)
Probac i sa drugim uglovima.

@ neba
Verovatno je cvece izgazeno, pa si mogao u LIFE :P

...jao drugari... oko mi se isisalo dok sam pregledala sve ovo... jezive su vam bube... mis'im, lepo to izgleda ali... nece maca sa bubama da se druzi...

...i onda nesto razmisljuvavam... jel postoji jos nesto osim cveca i buba i buba na cvecu sto moze da se umakroishe...

i onda nadjem u svojoj galeriji ovo...mozda vama nije bas toliko fantasticno i fascinantno kao bube... ali eto :)

a__claw_of_a_heiress_by_Beebie.jpg

Pregorela je iznad srednje kandze ovaj najsvetliji deo ;)

Svejedno.. djasvi mi se tkafo :)

@danez... Kako si je navatao.. cimi ni se malo suvise braonkasta.. tj. NEziva :) Lep makro, malo zastrasujuc.

Poslednja izmena:
ali ali... nije to progorelost... to se presijava to taj nokat tj iznad nokta (ako na to mislis... ili mislis na krzno)...

@danez, (onomatopeja koja se ne da napisati ali ide nesto kao ijuh i to sve zbog toga sto je buba)... prve dve su dobre... ja b malo trecu posvetlila... i stavila je uspravno (nema veze sto inace bubi to nije bila prirodna pozicija)... ovako je nekako cudno... i to je samo moje razmisljanje naglas...

dane prve dve su fenomenalne ! u durgoj te malo usrao fokus priznaj :D ili si tako namerno namestio.. izgleda extra!

@Forest Huntress pregorelo je krzno, i to ti kvari fotku inace je super.

Pregorela je iznad srednje kandze ovaj najsvetliji deo ;)

Svejedno.. djasvi mi se tkafo :)

@danez... Kako si je navatao.. cimi ni se malo suvise braonkasta.. tj. NEziva :) Lep makro, malo zastrasujuc.

Stajala je na gredi drvenog zida i to tako polozeno.
Braonkasta joj je prava boja, nikad do tad nisam video tu boju bogomoljke.

Dule namerno sam fokusirao samo glavu, da sve ostalo dube zamuceno, ali su joj i noge u tacki fokusa, sto je ispalo simpa.

Back