Macro fotke

Registrovao sam se juce i nisam imao mnogo vremena da pregledam sve fotke, ali vidim da ovde ima mnogo izvanrednih fotki. Dulle tvoje su fotografije takodje odlicne. Samo napred i dobro svetlo.Pozdrav za sve.
Evo jos jedne fotke pauka.
spider9og.jpg

Da znam za taj novi Canon. Cuo sam da je odlican. Meni ipak smeta sto nema RAW. Inace veliki zum, 8MP... Sto se Canona G6 tice taj super makro mod koliko je dobar toliko je i los zbog cinjenice da u njemu aparat snima samo do 3.2MP.U normalnom makro modu 7.1. Druga velika mana G6 je sto nije za snimke gde je potrebna velika brzina da se uhvati neki momenat.Inace solidan aparat.

Ne poznajem nesto posebno tu seriju CANON G5,G6,G7 ali mi se cini da su to dosta dobri aparati.
Ali makro me je oduesevio na G6, ima dobru ostrinu koja ide dosta u dubinu. Za takav aparat je super, nisam znao da mu se smanjuje rezolucija u super macro modu,steta.

Zamalo da ga donesem kuci, toliko je bio sladak i umiljat. :lol:[/QUOTE]
.. dombro je što se nisi prevarila, ispreturao bi ti ceo stan.. zamisli, samo, kako ti skače po nameštaju i zavesama!!
happy51-1.gif

Evo i LEBA !!! Mrvice hleba zumirane u micro modu .. pa vi vidite shta mi jedemo svaki dan he he he ...

IMG_0464_DCE-1.jpg

IMG_0459_filtered_DCE-1.jpg

a ova je jako jako zumirana zato i nije neshto posebno chista .. ali se vidi kako je 'lebac' providan :):):)

IMG_0461_filtered_DCE-1.jpg

Back