Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.630
a ova je mogla i u bokeh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ova poslednja bi bila makro da si ufotkala čeri paradajzitj i sa macinom šapom bi se dobila dimenzija...ali bi trebalo da
budu zumirane (uvećane) da se macina dlakica svaka vidi a čerika da bude onda srazmerno velik
ma evo primeri..numem sa flikera da kopiram
http://farm8.static.flickr.com/7086/7292940650_3a80615697_m.jpg
http://www.flickr.com/photos/paradajz/7292923370/in/photostream/
ak nisam u pravu -pomagajte
- - - - - - - - - -
uuups..pa šapica i jeste zumirana..lele tek sada videh![]()

![]()
- - - - - - - - - -
... mozda da je desna strana koji ton tamnija ... ali nema veze, ok je i ovako (za pocetak)
Emocijo, pre sat-dva dao mi prijatelj one macro tube..One bez električnih stvari u sebi, pa se sve moram ručno podešavati.
Reci ti meni, pošto si iskusna već, jel moguće da moraš imati toliko mirno ruku za makro fotografiju ili to sa makro objektivom ide lakše?
Ja evo sat vremena pokušavam nešto fotografisati, našao sam baš lepog pauka..ali džaba![]()

ovde.Moje rade i sa auto fokusom,tj.od tri,dve rade.Treća je falična,pa je i ne koristim.Kada manuelno fokusiram,meni je veći problem oštrina vida,nego mirna ruka.
A kako je raditi makro,bez makro objektiva,ne znam.Nisam probala.
Čak i ovako ne uspe svaka fotografija,pomeri se fokus npr. sa oka na nogicu, i ne valja.Ili je insekt nemiran,pa ga i ne pogodim uopšte.
Strpljenje :.....nije to baš lako kako izgleda.Zamisli kako ćeš biti srećan kada ti napokon jedna fotka uspe.
Očekujemo tog paukaovde.
Kao da pokušavam ugurati konac kroz onu ušicu od igle...nekih pola sata na ovih +40

Ne znam da li ovo može bolje ili ne,tako da to neću da komentarišem.
Bez obzira na rezultat,čini mi se da ti je ipak bilo zabavno.![]()

Danas sam bila svedok kada je pauk zgrabio leptira.Nisam znala šta da uradim.![]()

Taj pauk je dosta velik,bar ovaj primerak kod mene.Samo uvek stoji naglavačke i sa druge strane mreže,pa mu mogu uslikati samo trbuh .Vidim da je i tvoj u toj pozi.Nisam znao i da leptire jedu
NIšta...hrani ih osama da ne diraju leptire. Vidiš kako ja svog hranim
Ovo je taj, samo ovo nije makro
![]()

Zanimljivo. A kako ih uhvati tako bez mreže...neobično. Jel znaš kako se zove taj pauk?
Lepo si ti to nama prenela![]()

Emo, iskreno lepše su mi ove sexy bube neko oni predatori brezobrazni![]()

pa skoro sve su eroCke...