Macro fotke

xl8p.jpg

Jeeeeee.....

Da nisi ti neki ENTOMOLOG? :think:

Pa da - zato sam pomesala majsku bubu sa nosorogom :mrgreen:

Gledala sam dokumentarac kako su neki naucnici tragali u Amzonskoj dzungli za tim Darvinovim moljcem ... jako interesantno a i :sad2:

angraecum.jpg

samo ova vrsta moljca moze da prenese polen i tako osemeni ovu orhidejuvu

Poslednja izmena:
...ja sam neshvatjeni umetnik, ti si velemajstor fotografije...:heart:
Velemajstor je neko drugi,ja samo majstorišem.:lol:
P.S.Bitno je da si umetnik :heart:,a ono shvaćen ili neshvaćen....Pogledajte prilog 292418
crna EMO..ubi me u pojam, of skroz :rida:

nikad netju biti dobar makroista kao EMo :rida:
Kakvo ubijanje u pojam ,to je samo podsticaj.
Kaže mi danas ćera,dok sam joj se hvalila sa novim fotkama,da nije ni znala šta sve imamo u bašti.Ona se plaši buba,ali uvek istrpi da joj ih sve pokažem..:lol:
Ova je malo više mutna
1-FILE0283.JPG

Nisam još videla ovakvu.Pravi nosorog! :eek:

Velemajstor je neko drugi,ja samo majstorišem.:lol:
P.S.Bitno je da si umetnik :heart:,a ono shvaćen ili neshvaćen....Pogledajte prilog 292418

Kakvo ubijanje u pojam ,to je samo podsticaj.
Kaže mi danas ćera,dok sam joj se hvalila sa novim fotkama,da nije ni znala šta sve imamo u bašti.Ona se plaši buba,ali uvek istrpi da joj ih sve pokažem..:lol:

Nisam još videla ovakvu.Pravi nosorog! :eek:

Banatski mutant nosorog :) leti su prilično aktivni, pogotovu oko uličnog osvetlenja noću

Ove godine sam video dobar deo insekata koji nije iz ovih krajeva..Kao ta žuta muva gore što sam postavio. Ne znam odakle je poreklom ali zasigurno znam da do ove godine nije postojala na ovim prostorima...A možda dodju s vetrom iz Afrike ili Azije

Ove godine sam video dobar deo insekata koji nije iz ovih krajeva..Kao ta žuta muva gore što sam postavio. Ne znam odakle je poreklom ali zasigurno znam da do ove godine nije postojala na ovim prostorima...A možda dodju s vetrom iz Afrike ili Azije

Ni tu žutu nemamo.Sada imamo najezdu leptira.Danas nas je posetio jedan veliiiki,samo dok sam istrčala sa opremom,on odlepršao... Nisam uspela ni šare da mu vidim.:(

Back