Monarh
Domaćin
- Poruka
- 3.764
Evo ga majstor 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kompozicija,boje..sveKompozicija,boje..sve
Posebno ga volim,dopada mi se njegov let.Samo ga na mojim fotkama ne mogu videti ovako dobro.![]()
Moći ćeš, samo treba da kupiš par nekih objektiva za taj EOS 7D![]()
http://lenshero.com/lenses/canon-7d-lens

Deli te samo 630 funti od dobrih macro fotki.....
emocija ima upravo taj objektiv ako se ne varam
emocija ima upravo taj objektiv ako se ne varam
Nemoguće da onda ne može da uradi dobre macro fotke

Ovi cupavci su skroz bezopasni i slatki (dok ih ne polijes vodom ili hranis posle 00:00![]()
@Brajan Koen, oprema ne pravi fotke nego onaj ko je koristi. Naravno da ce od dva fotografa sa istim znanjem bolje fotke napraviti onaj sa boljom opremom ili ce makar lakse da ih napravi. Ali takodje znam mnogo kolega sa domacih i stranih sajtova koji imaju odlicnu opremu, a makro fotke uzas. Namerno sam pomenuo "makro" fotke jer je to najteza grana fotografije (anajmanje se ceni) i mnogo zavisi od fotografa. Ko nije probao da napravi dobru fotku insekta ne zna sta su muke. Treba prvo da primetis insekta, pa da pokusas da ga ne uplasis, pa treba da uspes da ga slikas od napred (jer insekti uvek okrecu glavu od objektiva i podmecu svoju zadnjicu), onda na red dodje plitak DOF, pa svetlo, pa dune vetar, a sve vreme treba da pazis i da pozadina bude mirna bas kao i ruka, tacan fokus necu ni da pominjem. Pre okidanja treba zadrzati dah da ne dodje do stresene fotografije. Ima jos dosta komplikacija, a pomenuo sam samo one osnovne
@Emocija radi odlican posao i svaka fotka joj je sve bolja. Kao i u svemu iskustvo igra najvecu ulogu pa je vreme na njenoj strani
Samo tako nastavi!
Evo jednog velikog vilenjaka od mene i dva video snimka
U svemu se slažem s tobom jer nisam želeo da napišem da Emocija baš i ne ume oko macro fotki ali suština je jasna : Dobra oprema ne okida sama
Ovi cupavci su skroz bezopasni i slatki (dok ih ne polijes vodom ili hranis posle 00:00![]()
@Brajan Koen, oprema ne pravi fotke nego onaj ko je koristi. Naravno da ce od dva fotografa sa istim znanjem bolje fotke napraviti onaj sa boljom opremom ili ce makar lakse da ih napravi. Ali takodje znam mnogo kolega sa domacih i stranih sajtova koji imaju odlicnu opremu, a makro fotke uzas. Namerno sam pomenuo "makro" fotke jer je to najteza grana fotografije (anajmanje se ceni) i mnogo zavisi od fotografa. Ko nije probao da napravi dobru fotku insekta ne zna sta su muke. Treba prvo da primetis insekta, pa da pokusas da ga ne uplasis, pa treba da uspes da ga slikas od napred (jer insekti uvek okrecu glavu od objektiva i podmecu svoju zadnjicu), onda na red dodje plitak DOF, pa svetlo, pa dune vetar, a sve vreme treba da pazis i da pozadina bude mirna bas kao i ruka, tacan fokus necu ni da pominjem. Pre okidanja treba zadrzati dah da ne dodje do stresene fotografije. Ima jos dosta komplikacija, a pomenuo sam samo one osnovne
@Emocija radi odlican posao i svaka fotka joj je sve bolja. Kao i u svemu iskustvo igra najvecu ulogu pa je vreme na njenoj strani
Samo tako nastavi!
Evo jednog velikog vilenjaka od mene i dva video snimka
Oni imaju lepa krila.

Kod nas ima dosta mrava i desi mi se da se naslonim na mravinjak.To i ne primetim dok sam zaokupljena fotografisanjem,pa posle samo mlataram po sebi i skidam mrave.
U divljinu još nisam išla u "lov",trebaću i to da probam.Samo se plašim da idem sama,moraću još nekoga da angažujem.

Primetila sam da vilenjaci uglavnom sleću na neku suvu biljku ili grančicu.Valjda da bolje mogu da osmotre okolinu.Prošle godine je redovno navraćao,u vreme zalivanja travnjaka,jedan veliki,zeleni,samo nisam uspela da mu priđem.
DeVil..vise i ne komentarisem tvoje fotke..
samo ih gledam kao umetnicko delo i uzivam..
-U pravu si, vilenjaci vole suve grane koje su visinom malo iznad ostalog bilja. Odatle vrebaju plen. U basti zabodi jednu suvu granu tako da najvislji kraj bude u visini grudi i videces da ce se uskoro pojaviti neki vilenjak, oni prosto lude za takvom granom, pogotovu ako nema neke slicne u okolini![]()