Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.094
Ne znam zašto, meni insekti izgledaju kao mašine. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne odnosi se to na pojedince vec na ljude u celini kojima su insekti grozniMisliš,zato jer ne znaju kako izgledaju komarci?![]()
jojj gde ispod DeVila ova moja mukica se potrefi....DeVill bravo...
![]()
emocijo koji aparatitj imaš?

auh, hiljadarka + ,![]()

I još ne daju garanciju da će fotke biti dobre.Pa ti vidi......![]()
...oće to koga ne poznajelele, sestro slatka...a Japanci u pitanju
--------------------------------------------------------------
e, brate monarh, ti si kanda pogrešio? Za emocijim makro dade meni repku![]()
( da ne spominjem da radim sa Prakticom od 5.5 megapixela, bez objektiva, bez autofokusa itd...... )
Dobar je to aparat ali neće sam da radi.....To ti je kao Ferrari, dobar auto ali treba i dobrog vozača

Garanciju na dobre fotke, hahahahahaha...oće to koga ne poznaje
Manje više telo aparata, šta imaš od objektiva ?
( da ne spominjem da radim sa Prakticom od 5.5 megapixela, bez objektiva, bez autofokusa itd...... )
- - - - - - - - - -
Dobar je to aparat ali neće sam da radi.....To ti je kao Ferrari, dobar auto ali treba i dobrog vozača
Nisam to htela da kažem.Garanciju na dobre fotke, hahahahahaha...oće to koga ne poznaje
Nisam to htela da kažem.
Već da bi onda svi sa identičnom opremom pravili slične fotke,a to nije tako.Iste stvari vidimo različito.
Ne kažem da oprema nije bitna,ali nije sve u njoj.
....šalim se...Oprema je bitna ako želimo tehnički kvalitetnu fotografiju ( oštrina, dubina, fokus....), a dobro oko, veština, znanje, kreativnost i želja fotografa pravi dobru fotografiju....Valjda je tako ?Znam da nisi htela to da kažeš ali si napisala....šalim se...Oprema je bitna ako želimo tehnički kvalitetnu fotografiju ( oštrina, dubina, fokus....), a dobro oko, veština, znanje, kreativnost i želja fotografa pravi dobru fotografiju....Valjda je tako ?

l
e, brate monarh, ti si kanda pogrešio? Za emocijin makro dade meni repku![]()