Macro fotke

Nije lose s obzirom na opremu. Na prvoj fali malo ostrine (lici mi na veeliki krop) a na drugoj je za malo pobegao fokus sa glave. To su mane,ostalo mi se svidja :)

Evo od mene kapi na paucini koje je napravila magla

Molekuli
atomi-1.jpg

okasneo si u sve tri... ima jedan tutorijal ali ne znam gde je, video je u pitanju... gde lepo objashnjava kada tachno i kako tachno treba ufotkati ovakve stvari... u svakom sluchaju... ovo tvoje bi bili primeri kako ne treba... sto ne znachi da je lose... ;) :)

"ovo tvoje bi bili primeri kako ne treba... " - auuu, bre, pa nije valjda bas toliko... :(
Stvarno nisam znao da postoji tako neko pravilo, jer sam naleteo na dosta slika na netu koje su skoro iste kao moje... U sustini, "momenat" je gotovo identican...
Mislio sam da je ovako ok... :confused:

nemoj to toliko da primash k srcu... ja sam samo brutalno iskrena u nadi da ukoliko ponudim nekoliko mogucih resenja problema (ukoliko to onoga koga kritikujem interesuje) pomoci u tome da sledeci put uradi posao malo bolje...

...koliko ja razumem celu ovu tematiku, poenta je da se dobije sto raznolikiji rezultat pri uranjanju kapljice u vodu...

...za dalje poboljshanje... nudim i sledece...

Freezing water drops with flash

Martin Waugh

samo treba malo guglati... svega ima na interwebzu... jer interwebz je chudo ;)

Nisam to primio k srcu, svestan sam da ima mana, i da imam jos dosta da radim... Ja da hocu da mi svi like-uju slike, ja bih kacio slike na fb, gde bi pola ljudi bilo odusevljeno :D. Ti si rekla sta ti se ne svidja, ja to prihvatam, i potrudicu se da to popravim... ;)

Back