Macro fotke

c14be.jpg

mislim da prvu i trecu mozes slobodno da izbacis iz serije jer su druga i poslednja neuporedivo bolje od njih... druga mi se narochito dopada zbog bokeha...

...sad se setih... imam ja neshto slichno... a i neshto malo drugachije... ne znam da li sam ovo cvece postavljala... ako jesam... skrenite mi paznju na to...

dkev4m0v-1.jpg

DSC_89271-1.jpg

DSC_88941-1.jpg

Poslednja izmena:
...creatrix...,sve su odlicne. Sta si koristila kao model za sfere? Lici mi na flasu sa vodom ali nisam siguran.

Brdza,svaka cast. A vidi se da i oprema opasno radi

Evo imam jos nekih interesantnih sa pivskim sferama

Lav11-1.jpg

Lav12-1.jpg

Lav14-1.jpg

@ devil fantasticno, onda druga ubija.

brdzo jel to onaj blic sto se kaci na objektiv ?

crea ne svidja mi se sto si na drugoj slici onaj baloncic sleva 4. pomerila previse gore i nije jednak! (shala) odlicne su sve :)

@malik, posto se makro fotke uglavnom odnose na prirodu i sve sto se tiche nje (uglavnom a ne nuzno) odluchih da u nedostatku bolje ideje "macro" postavim ovde... ako neko ima bolju ideju gde da je prebacim, drage volje cu da je prebacim...

...mozda bi u svashtari trebali da izbacimo temu "mrtva postojanja" (lupih na brzinu nesto kretivno ;)) sto bi se ticalo fotografija predmeta...

@DeVil, dobra... dim je bas super ispao...

Devi ova sa šibicom je jako dobra (nisi razvlačio dim u PS?) tako je neobično pravilan ...možda čak i okrenuti je za 90 stepeni...a za limun šta da ti kažem....najlepše je zabranjeno voće...

Back