Macro fotke

Evo nekoliko mojih fotki na koje sam ponosan ! ! !
N73-aljabakphoto1988-1.jpg

N73-aljabakphoto2017-1.jpg

bravo za leptira... :) ...ali puz ti bar nije mogao da pobegne... sto mu odsece okice???

...kad smo vec kod puza, danas se setam i skontam puza na zici koji puzi- ali naopachke... nazalost nisam imala cime da ga uslikam... mnogo je smesan... mozda vezba za cirkus :)))

@creatrix
ОДЛИЧНО!!!
немам речи, нисам знао да можеш баш тако добре фотке да направиш, али од сад ћу само да гледам и учим :)
И ова похвала важи за другу и трећу, јер су оне заиста савршене. Критике немам, осим ове позитивне али имам питање, какво си светло довела на ове цветове (објасни поставку светла на другој и трећој) и која је врста цвећа на другој фотки?
А што се тиче прве и четврте, прва ми је одлична као идеја али је изгледа мутна, а и много је мала (све су мале), а четврта је више "обична" а поготову што стоји поред друге и треће па тек због тога не долази до изражаја.
Укупно, још једном, ОДЛИЧНО!

hvala na lepim rechima...

nije bilo postavke svetla jer je radjeno po vrlo loshim prirodnim uslovima... bilo je oblachno i poprilichno teshko jer je duvao vetar a i ja sam se klatila od umora... tako da je overall... dobro sto si ovakve ispale... :)

Back