gost 436421
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Moze biti da je to uradio iz protesta jer mu se nije svidjela hrana koju je dobijao tih dana.Moj mačak je jednom udavio zmiju i doneo je doma.Ali je nije pojeo,...verovatno je očekivao da ja to uradim.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze biti da je to uradio iz protesta jer mu se nije svidjela hrana koju je dobijao tih dana.Moj mačak je jednom udavio zmiju i doneo je doma.Ali je nije pojeo,...verovatno je očekivao da ja to uradim.![]()
Moze biti da je to uradio iz protesta jer mu se nije svidjela hrana koju je dobijao tih dana.
Nemoj mu to davatimislite da je pametno da macku dajem virsle? znam da nisu zdrave za ljude,daleko bilo da su zdrave...al ne znam sta bih mu davao posto ne moze samo granule.
To je bio poklon. Da se vidi da i on privređuje.Moj mačak je jednom udavio zmiju i doneo je doma.Ali je nije pojeo,...verovatno je očekivao da ja to uradim.![]()
Naravno da može samo granule, dobro formulisane granule (oznaka 'superpremium') imaju sve što mačkama treba. Mačke ne mogu da jedu kao ljudi, imaju svoje potrebe.al ne znam sta bih mu davao posto ne moze samo granule.
koji barbari..........truju macke.To je vandalizam !
Možda zato što nisu žive?Ja ne znam nista, ali probam...
Macka , vrhunski znalac lovi sve zivo sto leti , tj nema vise nista da leti km daleko oko nje, nece sardine....onjusi i ode..
ne brineš ništamislite da je pametno da macku dajem virsle? znam da nisu zdrave za ljude,daleko bilo da su zdrave...al ne znam sta bih mu davao posto ne moze samo granule.
ne brineš ništa
te viršle koje hoće mačak nešto i vrede
a kad su pune hemije i aditiva neće da im pridje ni kad su kuvane
a što.mu ne daš sardinu?
jeftinije, pametnije i više će te voli
imaš sardine od 70 dinnzm kako mislis sardine jeftinije kad su skuplje.konzerva skupa. a virsle za 200 dinara bukvalno da jede nedelju dana ima. malo ste me zaplasili onda bolje da mu potopim granule u mleko od sad na nadalje.
za razliku od kera, mačka će rado da podeli sa vlasnikom šta ulovi, možda to nije na našem jelivniku ali to je njen doprinos zajednici, ona zaradila pa da pomogneHahah ima cudnih macaka, ne treba praviti debile od njih nego ih pustiti da love a ako budu neuspjesni u lovu, kod kuce ih ceka hrana. (kad zatraze)
Moj mačak može da pojede više nego ja...u zabludi si ili si video neku super štedljivu mačku lolimaš sardine od 70 din
unutra tri lepa komada
pa tri puta može da jede
jer ako nas ljude to zasiti a veći smo...
a sreći nigde kraja, rep uspravan ko raketa![]()
Pa, jesi li se slomila pod njegovim pritiskom?Moj mačak je jednom udavio zmiju i doneo je doma.Ali je nije pojeo,...verovatno je očekivao da ja to uradim.![]()
Daji to,nek se obraduje.mislite da je pametno da macku dajem virsle? znam da nisu zdrave za ljude,daleko bilo da su zdrave...al ne znam sta bih mu davao posto ne moze samo granule.
Ne,to je macor lovac.Moze biti da je to uradio iz protesta jer mu se nije svidjela hrana koju je dobijao tih dana.
Macke uglavnom ne jedu pacove, jedu miseve. Pacovi mogu da budu i opasni za macke. Pacove love uglavnom terijeri.šta mislite da mačke rade kada ulove pacova? Prže ga u babinoj rerni?
Kazu za kucice, pse, da nikad ne mogu da se najeduMoj mačak može da pojede više nego ja...u zabludi si ili si video neku super štedljivu mačku lol
Ne verujem, verovatnije je da ju je doneo da se pohvali kakav je lovac.Moze biti da je to uradio iz protesta jer mu se nije svidjela hrana koju je dobijao tih dana.